زوم لایف؛ کمک به زندگی بهتر

با خطرات جراحی لیفتینگ صورت آشنا شوید!

کلینیک زیبایی

با خطرات جراحی لیفتینگ صورت آشنا شوید!

با خطرات جراحی لیفتینگ صورت آشنا شوید!

جراحی لیفت صورت، نوعی جراحی زیبایی محسوب می‌شود که به جوانسازی پوست صورت و گردن کمک می‌کند و شما جوان‌تر به نظر می‌رسید. اما جراحی لیفتینگ صورت ممکن است موجب بروز مشکلاتی شود. در ادامه به بررسی عوارض و خطرات لیفتینگ صورت پرداخته‌ایم.

خطرات جراحی لیفتینگ صورت

هر عمل جراحی زیبایی خطرات و عوارض خاص خود را دارد. خطرات جراحی لیفت صورت صورت عبارتند از:

هِماتوم

تجمع خون (غده) زیر پوست که موجب تورم و فشار می‌شود، رایج‌ترین مشکل این جراحی زیبایی است. هماتوم معمولاً 24 ساعت پس از لیفت کردن صورت شکل گرفته و فوراً از طریق جراحی درمان می‌شود تا از آسیب رسیدن به پوست و بافت‌های آن جلوگیری شود.

زخم

برش‌های لیفت کردن صورت دائمی هستند، اما معمولاً موهای سر و لوازم آرایشی صورت، آن‌ها را می‌پوشانند. این برش‌ها به ندرت موجب بروز زخم‌های قرمز می‌شوند. ممکن است برای بهبود ظاهر این زخم‌ها، کورتیکواستروئید یا داروهای دیگر تزریق شوند.

آسیب رسیدن به اعصاب

گرچه این مورد نادر است، اما می‌تواند به صورت دائمی یا موقت بر اعصابی که احساسات یا عضلات را کنترل می‌کنند، تاثیر بگذارد. فلج موقت برخی از عضلات موجب ظاهر و چهره‌ای نامتعادل یا از دست رفتن موقت احساس می‌شود که ممکن است چند ماه تا یک سال به طول بینجامد. درمان‌های جراحی می‌توانند این وضعیت را بهبود دهند.

ریزش مو

ممکن است در نواحی برش‌ها ریزش موی دائمی یا موقت را تجربه کنید. ریزش موی دائمی را می‌توان با کاشت فولیکول‌های مو در پوست، درمان کرد.

کنده شدن پوست

جراحی لیفتینگ به ندرت در رسیدن خون به بافت‌های صورت اختلال ایجاد می‌کند؛ اما این اتفاق موجب پوسته پوسته شدن پوست می‌شود. آن را می‌توان با درمان، مراقبت صحیح از زخم و در صورت نیاز، روشی برای به حداقل رساندن زخم‌ها درمان کرد.

خطرات جراحی صورت

جراحی صورت نیز همانند جراحی‌های بزرگ شامل خطر خونریزی، عفونت و ناسازگاری با مواد بیهوشی است. شرایط درمانی یا عادات زندگی به خصوصی نیز خطر بروز برخی مشکلات را افزایش می‌دهند. ممکن است عوامل زیر باعث بروز خطرات یا نتایج ناخواسته شده و پزشکتان با لیفت کردن صورت مخالفت کند.

داروها و مواد رقیق کننده‌ی خون

داروها یا موادی که خون را رقیق می‌کنند، بر لخته شدن خون تاثیر گذاشته و خطر بروز هماتوم را پس از جراحی لیفتینگ صورت افزایش می‌دهند. این داروها شامل رقیق کننده‌های خون (وارفارین، پلاویکس و غیره)، آسپیرین، داروهای ضدالتهاب غیر استروئیدی، زنجبیل، جینگو بیلوبا، روغن ماهی و غیره هستند.

شرایط پزشکی

اگر شرایط پزشکی دارید که از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند، نمی‌توانید لیفت صورت را انجام دهید. شرایط دیگر، مانند دیابت کنترل نشده یا فشار خون بالا، ریسک ترمیم نشدن زخم، هماتوم و مشکلات قلبی را افزایش می‌دهند.

سیگار

سیگار خطر ترمیم نشدن خون، هماتوم و پوسته پوست شدن پوست را پس از جراحی لیفتینگ افزایش می‌دهد.

افزایش یا کاهش وزن

اگر سابقه‌ی تغییر وزن دارید (عواملی که بر ظاهر صورت و شرایط پوست تاثیر می‌گذارند)، ممکن است نتیجه‌ی لیفت صورت رضایت بخش نبوده یا تنها برای مدت زمانی کوتاه رضایت بخش باشد.

کانال تلگرام زوم لایف
توجه: محتوای مجله زوم لایف، جایگزین نسخه پزشکان نیست. اگر مشکل پزشکی دارید، برای تشخیص و درمان به پزشک مراجعه کنید.

علاقمند به تولید محتوا در حوزه پوست، مو و زیبایی هستم و تلاش می‌کنم معتبرترین و بروزترین تحقیقات علمی را در حوزه مراقبت از سلامت و زیبایی پوست و مو در مجله زوم لایف منتشر کنم تا راهنمای شما باشد برای انتخاب یک سبک زندگی سالم‌تر.

ارسال نظر
عکس خوانده نمی‌شود
تعداد نظرات (2)
  1. آرزو در 2 اسفند 1397

    سلام، تشکر میکنم از مقاله خوبتون.

    سوالی دارم از حضور شما، اگر لیفتینگ صورت انجام بدهم چه میزان به جوانسازی پوست صورت کمک می کند؟

    پاسخ
    1. مجله زوم لایف
      مجله زوم لایف در 2 اسفند 1397
      سلام، نظر لطف شماست.
      در رابطه با لیفتینگ و اینکه چقدر باعث جوانسازی پوست می‌شود را باید متخصص پوست بعد از بررسی و معاینه پاسخ دهد.
      قطعاً لیفتینگ صورت تاثیر بسیار زیادی خواهد داشت اما اینکه به چه میزان بر روی پوست صورت شما تاثیر بگذارد، به معاینه نیاز است.
      پاسخ