0 تا 100 اخذ ویزای شینگن + راهنمای رفع ریجکتی ویزای شینگن

لطفاً نظرتان را ارسال کنید.

عکس خوانده نمی شود

نظرات (12)

  1. حسن عباسی
    حسن عباسی 29 خرداد 1398 - 02:08
    0

    باسلام و عرض ادب 

    من به کانادا یا آلمان مهاجرت و اقامت دائمی بگیرم آیا از طریق ویرای شینگن امکانش است؟

    1. مجید حسین زاده
      مجید حسین زاده 29 خرداد 1398 - 10:29
      0
      سلام جناب عباسی؛
      ویزای شینگن به دلیل اینکه جهت اقامت در زمان کوتاه مدت است، شرایط اخذ متفاوتی نسب به مهاجرت یا اقامت دائم دارد و در هر کشوری شرایط اخذ اقامت دائم با اخذ ویزا کاملاً متفاوت است.
      بسیار از افراد بعد از اخذ ویزای شیگن در کشور مقصد درخواست پناهندگی می‌دهند که احتمال رد شدن آن بسیار زیاد است یا اینکه با داشتن ویزای توریستی وارد کشور مقصد شده و ازدواج می‌کنند که در این صورت اقامت دائم خواهند گرفت.
  2. ل .م
    ل .م 18 خرداد 1398 - 15:04
    0

    با سلام و ممنون از مطالب مفیدتون . یه سوال داشتم فرض کنید که قصد  یک سفر 15 روزه را دارید ولی میخواهید از سفارت تقاضای ویزای مولتی نمایید در اپلیکیشن فرم در قسمت نوع ویزا مولتی را انتخاب میکنبم در قسمت مدت زمان اقامت چه عددی را قید کنیم. البته مدارک تحویلی مثل رزرو هتل و پرواز مبنای 15 روز زو دارن . با تشکر

    1. مجید حسین زاده
      مجید حسین زاده 18 خرداد 1398 - 16:01
      0
      سلام وقت بخیر؛
      مدت زمان اقامت باید دقیقاً همان زمان اقامت در آن کشور باشه. اگر در طول سفر شما 1 هتل رزرو کردید، مدت زمان ورود و خروج شما همان مدت زمان اقامت شماست.
  3. بارانک
    بارانک 21 اسفند 1397 - 20:27
    0

    با سلام و احترام

    ممنون از مطالب خوب و آموزنده‌تون

    سوالی دارم که جوابش رو در مطالب شما پیدا نکردم 

    ممنون میشم بفرمایید که در صورت ریجکت شدن ویزای شینگن شخص متقاضی چه مدت بعد میتونه مجدد درخواست ویزای شینگن بده؟

    سپاس فراوان

    1. مجید حسین زاده
      مجید حسین زاده 22 اسفند 1397 - 00:03
      0
      سلام، نظر لطف شماست.
      بنا بر قوانین شینگن، برای اقدام مجدد پس از ریجکت ویزای شینگن محدودیت قانونی وجود ندارد. بدان معنی که حتی می‌توان دو روز پس از دریافت نامه ریجکتی سفارت با ارائه مدارک جدید به رد ویزا اعتراض کرد و در صورت دقیق بودن توضیحات و مدارک ارائه‌شده موفق به دریافت ویزا شد. اما اگر موارد اشاره‌شده در نامه ریجکتی سفارت درست بوده باشند و کوتاهی و اشتباه از طرف متقاضی و یا آژانس اقدام کننده باشد، بنا بر قانونی نانوشته در ایران بهتر است دست‌کم ۶ ماه صبر کرد و بار دیگر برای اخذ ویزای شینگن اقدام نمود. بدیهی است در درخواست مجدد می‌بایست با بازنگری در مدارک موردنیاز، نسبت به رفع نواقص درخواست قبلی اقدامات لازم صورت گیرد.
  4. سیامک
    سیامک 5 اسفند 1397 - 15:40
    0

    باسلام

    خواستم بپرسم من مدتی قبل بصورت داوطلبانه و از طریق IOMاز یونان ب ایران برگشتم..خواستم بپرسم شرایط من برای ویزای شینگن ب چ شکل است؟

    1. مجید حسین زاده
      مجید حسین زاده 6 اسفند 1397 - 09:07
      0
      سلام، اگر دلایل ریجکت ویزای شینگن که در توضیحات بیان شده را ندارید و همچنین مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای شینگن رو دارید، از طریق مراکز اخذ ویزای شینگن پیگیری کنید.
  5. Mo
    Mo 1 اسفند 1397 - 19:39
    0

    با سلام لطفا پاسخ سوال مرا سریع بدهید ممنون 

    می شود با پاسپورت پرتغال برای همیشه سوئیس زندگی کنیم ممنون؟یا خیر

    1. مجید حسین زاده
      مجید حسین زاده 1 اسفند 1397 - 22:29
      0
      سلام، بله می توانید با پاسپورت پرتغال در سوئیس زندگی کنید.
      اما با توجه به تغییراتی که معمولاً در شرایط اقامت کشورها وجود دارد، حتماً از طریق موسسه های حقوقی مهاجرت و یا اگر در خارج از کشور هستید، از طریق سفارت پیگیری کنید.
  6. Ali H
    Ali H 9 دی 1397 - 14:06
    0

    باسلام 

    ممنونم از مطالب مفیدتون 

    بنده با خواندن این مطلب سوالی برام ایجاد شد که ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید. 

    اگر ویزای سینکل D اتریش داشته باشیم در مدت ویزا نمیتوان به کشورهایی مثل المان و فرانسه سفر کرد؟ 

     

    سپاسگزارم

    1. مجید حسین زاده
      مجید حسین زاده 9 دی 1397 - 14:24
      0
      سلام، لطف دارید.
      تا جایی که اطلاع دارم، با ویزای تحصیلی اتریش (Type D) امکان سفر به سایر کشورها را ندارید.
      اما با اینحال از موسسه هایی که در زمینه صدور ویزا فعالیت دارند، سوال بپرسید.