برای آموزش طراحی لباس کجا ثبت نام کنیم؟

هیچ شده به این فکر کنید که یه روز یه طراح لباس بشید و لباس های مختلف رو برای خانم ها، آقایون یا کودکان طراحی کنید؟ بنظرتون شغل طراحی لباس چجوریه و می تونه منبع درآمد خوبی باشه و بعنوان یه شغل بهش نگاه کرد؟ البته که همه اینها امکان داره اما باید بدونیم که برای آموزش طراحی لباس کجا ثبت نام کنیم؟
من یک طراح لباس هستم که تو یه آموزشگاه معتبر این هنر رو یاد گرفتم و مدرک بین المللی ازونجا گرفتم و الان بصورت مستقل بعد از کار کردن تو یه شرکت تولید پوشاک دارم کار می کنم و قصدم اینه که به نام خودم برند داشته باشم یعنی یجورایی پرسونال برندینگ کنم.
اگر می خواهید بدونید که طراحی لباس رو چطور و کجا آموزش دیدم با من تا انتهای مطلب همراه باشید، در ادامه یه لینک براتون می ذارم از آموزشگاه معتبری که توش دوره ام رو گذروندم، روش کلیک کنید.
طراحی لباس یعنی اینکه قادر باشید برای یک مرد یا یک زن، کودک یا نوجوان با توجه به پارچه ای که موجوده و با در نظر گرفتن فصل لباس طراحی کنید که می تونه برای یک مرد کت و شلوار، پیراهن، شلوار و شلوارک راحتی و ورزشی باشه، برای یک خانم می تونه تنوع بیشتری وجود داشته باشه مثل انواع دامن و دامن شلواری، دامن کوتاه یا میدی یا بلند، تنگ یا گشاد به صورت های مختلف پلیسه، نیم کلوش و تمام کلوش، دامن پیلی دار، دامن مدل ماهی و ... .
طراحی انواع شلوار در مدل های مختلف راسته، دمپاگشاد، اسلیم، بوت کات و ... و شلوارک در اندازه های بالای زانو و حتی کوتاهتر که تمامشان را می توان برش دار و مدل دار هم طرح زد.
یکی دیگر از طراحی های مناسب ایرانیان انواع روپوش های مناسب فصل است که دامنه گسترده ای دارد مثل مانتوهای کوتاه و بلند یا تنگ و گشاد، رسمی مثل مانتوهای فرم (کت و شلوار) یا غیررسمی مثل پانچ مدل های عبایی که البته تزئیناتی که در این مانتوها بکار میره می تونه از اینفرمال اونا رو به فرمال تبدیل کنه یا برعکس.
در زمستان هم که کلی پالتو، کاپشن، بارونی، اورکت، شنل، که بهتره حتما کلاه و جیب هم داشته باشند (با توجه به سرمای هوا جزو ضروریاته) وجود داره، باید بتونید انواع بلوز و شومیز و تاپ و تی شرت رو با مدل های مختلف طراحی کنید و از یقه های مختلفی که جداگونه یاد می گیرید در لباس هایی که یقه نیاز دارند مثل یقه انگلیسی، یقه بلیزر، یقه شکاری، یقه آرشال و ... .
انواع یقه های ساده که بیشتر تو تاپ و تی شرت ها استفاده می شن مثل یقه گرد، هفت، خشتی و ... استفاده کنید؛ ضمن اینکه باید مدل های مختلف آستین ساده و کتی رو یاد بگیرید و بتونید انواع آستین راسته و کلوش، لاله ای و در سر آستین یا سرشونه چین دار و ... همه رو از پایه یاد بگیرید.
طراحی لباس زنونه غیر از اینایی که نام برده شد شامل لباس های تو خونه ای، انواع لباس ورزشی، لباس های مجلسی هم میشه که همه این ها رو باید بعد از آموزش هر قسمت بصورت جداگونه مثل پازل کنار هم بچینید و از خلاقیت خودتون توش بکار ببرید و حتی تغییرش بدید اما باید به این توجه کنید که لباسی که در نظر می گیرد حالا برای خودتون یا مزونتون یا برای کارگاه یا کارخونه تولیدی، قابلیت رسم الگو توسط الگوساز و دوخت رو داشته باشه وگرنه فقط یک نقاشی به حساب میاد که نمیشه پوشیدش و جنبه زیبایی داره.
درباره لباس کودک و نوجوون و حتی نوزاد هم میشه طرح های زیادی در نظر گرفت اول جنسیت اون بچه رو باید در نظر گرفت، بعد اینکه لباسی که قراره طراحی شه تو خونه ایه یا برای بیرون یا مهمونیه، همچنین فصل هم تو تغییر طراحی تأثیر داره، اکثر لباس هایی که برای نوجوانان در نظر گرفته میشه مثل لباس های بزرگسال هاست، اما لباس های کودکان کمی فانتزی و مدل دار تره و لباس نوزادن هم که شامل بلوز و شلوار و انواع بادی و شنل و روپوش و لباسای یه سره میشه که طراحی اونام جذابیت های خاص خودشو داره. روی لینک کلیک کنید و آموزشگاه مورد نظر رو ببینید.
خوب آموزشگاهی که من برای یادگیری طراحی لباس انتخاب کرده بودم بسیار معروف و خوشنام و اسمش آکادمی هنر پارس هستش که دو تا شعبه داره یکیش همین تهران نزدیک میدون انقلاب با دسترسی عالی مترو و اتوبوس های تندرو و تاکسی و دیگری هم تو کرج هستش که دقیقا مطابق با آموزشگاه تهران و همون سرفصل ها و سیستم آموزشیه.
از ویژگی هایی که آکادمی هنر پارس داشت و من رو به خودش جذب کرد اولا مشاوره های تخصصی و ماهرانه ای بود که هم پشت تلفن و هم حضورا گرفتم و تونستم هدفم رو با این آموزش یکی بببینم و در کلاس هاش ثبت نام کنم.
دوم اینکه استادهای بسیار مجرب و کارازموده ای که دارای تخصص کافی تو زمینه آموزش طراحی لباس بودن، سوم اینکه تو انتخاب روز و ساعت کلاس ها انعطاف زیادی داشتن و اونقدر متنوع بود که می شد تایم مورد نظر و روز دلخواه رو براحتی و متناسب با باقی کارای دیگه ام انتخاب کنم، کلاس ها خصوصی تشکیل میشه و بصورت یک یا نهایت دو نفر بودش که این یعنی تمام توجه استاد رو داشتن و برای من که تابحال طراحی انجام نداده بودم خیلی خوب بود و راحت می تونستم سوالاتم رو بپرسم و سرفصل هایی که از ابتدایی ترین قسمت طراحی یعنی خط شروع می شد تا مراحل پیشرفته تر رو بخوبی یاد بگیرم و بتونم سریع پیشرفت کنم.
البته لازمه بدونید فقط حضور و تمرین در کلاس های طراحی لباس کافی نیست و باید تو منزل با تمرین و تکرار مداوم روی موضوعات سرفصل مسلط بشید که من هم همین کار رو انجام می دادم، و تونستم از اولین خط هایی که می کشیدم تا به کشیدن فیگور تو جهات مختلف و بعد فیگورهای حرکتی برسم و بتونم با آموزش دیدن انواع لباس ها که می تونه برای بالاتنه یا پایین تنه در نظر گرفته بشه لباس طراحی کنم.
بعد از گذروندن دوره به من مدارک بین المللی دوزبانه و ترجمه شده داده شد که تونستم باهاشون تو یه شرکت تولید پوشاک و واحد طراحیش با معرفی آکادمی بین المللی هنر پارس بعنوان کارآموز استخدام بشم و بعد که مهارت و تجربه کسب کردم یه مدت هم بعنوان کارمند تو همون شرکت کار کردم و نهایتا شروع به طراحی های تخصصی به سبکی که خودم دوست داشتم بکنم و شروع به کار کردن با خیاط ها کردم تا اول تو فضای مجازی خودی نشون بدم و بعد حضورا مزون داشته باشم.
اینکه ببینید طرح هاتون قابلیت اجرا دارن و دوخته می شن خیلی لذت بخشه و قصدم اینه که این کار رو با همون جدیتی که شروع کردم ادامه بدم تا بتونم بین طراح های لباس ایرانی به شهرت برسم؛ پیشنهاد می کنم مثل من اگر علاقه به این هنر دارید و دوست دارید در آینده شغلتون باشه حتما از آکادمی پارس مشاوره بگیرید، بعد از انتخاب روز و ساعتتون، اونوقت آموزشتون رو با عشق شروع کنید و تمرین و تکرار فراموشتون نشه. روی لینک زیر کلیک کنید تا دوره های آموزشی اکادمی پارس رو ببینید و بررسی کنید:
