زوم لایف؛ کمک به زندگی بهتر

راهنمای پرستاری از بیمار در منزل

راهنمای پرستاری از بیمار در منزل

راهنمای پرستاری از بیمار در منزل

پرستاری از بیمار در منزل به چه شکلی است؟ یکی از سوالاتی است که افرادی که می خواهند از این خدمات بهره مند شوند در مورد آن متعجب هستند. معمولاً به دلیل شرایط مختلف نیاز به حمایت برای مراقبت از بیمار است. برای این مواقع می توان از بسیاری از نهادها و سازمان ها خدمات دریافت کرد.

پرستار از بیمار در منزل چطوری مراقبت می کند؟ موسساتی که خدمات مراقبت از بیمار در منزل را ارائه می دهند، در رفع تمام نیازهای احتمالی بیمار در خانه تخصص دارند. با تجهیزات پزشکی و فناوری مناسب و کارکنان با گواهینامه ها و آموزش های لازم می توان نیازهای پزشکی و روزانه بیمار را در محیط خانه برطرف کرد. به این ترتیب این امکان برای بیمار و بستگان او فراهم می شود که روند را با سهولت بیشتری طی کنند.

مراقبت از بیمار در منزل

مراقبت از بیمار در خانه وضعیتی است که بسیاری از افراد ممکن است در زندگی خود با آن مواجه شوند. مراقبت از بیمار در منزل مخصوصاً برای اعضای خانواده مسن یا افراد مبتلا به بیماری مزمن بسیار مهم است. در این مقاله، من اطلاعاتی در مورد آنچه شما باید بدانید، آنچه باید انجام دهید و آنچه باید در مورد مراقبت از بیمار در خانه توجه کنید، ارائه خواهم کرد.

خدمات مراقبت در منزل چیست؟

بیماران و بستگان شما ممکن است به دلیل کهولت سن، ناتوانی و نیازهای پس از عمل، روزهای بسیار سختی را پشت سر بگذارند. مشکلاتی که ممکن است در این موارد ایجاد شود، دسترسی به خدمات بهداشتی مورد نیاز، پرسنل نگهداری و غیره. رسیدن به پشتیبانی بسیار سودمند خواهد بود. تمام کارهایی که در محدوده خدمات مراقبت در منزل قرار دارند به همین منظور است.

مراکزی مثل امداد بهار  که خدمات پرستاری از سالمند را در منزل ارائه می دهند، پس از بررسی و تایید وزارت بهداشت می توانند شروع به فعالیت کنند. در این موسسات، مراقبین آموزش دیده، افراد متخصص در تکنسین های مراقبت و پرسنل مراقبت های بهداشتی وجود دارند .

خدمات مراقبت در منزل چه می کند؟

خدمات مراقبت در منزل کاملاً جامع است. با این حال، برخی از خدمات ارائه شده را می توان به شرح زیر فهرست کرد:

  • کلیه خدمات در محدوده مراقبت های بهداشتی در منزل توسط پرستاران و پزشکان ارائه می شود.
  • مراحل مراقبت بستری انجام می شود و نیازهای شخصی بیمار برآورده می شود.
  • برای مراقبت مادر و نوزاد پس از زایمان و رفع نیازهای آنها حمایت می شود.
  • در صورت لزوم می توان معاینات و درمان هایی مانند سرم، آزمایش خون و سونوگرافی را در منزل انجام داد.
  • فیزیوتراپی را می توان در خانه برای بیمار اعمال کرد.

مراقبت از بیمار در منزل چیست؟

مراقبت از بیمار در منزل چیست؟

این شامل مواردی مانند نظارت بر سلامت فرد در خانه، مصرف منظم داروهای آنها، تهیه وعده های غذایی و انجام مراقبت های شخصی است. این مراقبت می تواند توسط یک متخصص مراقبت های بهداشتی یا توسط بستگان بیمار ارائه شود.

اهمیت مراقبت از بیمار در منزل

این گزینه برای بسیاری از افراد ترجیح داده می شود. این برای راحتی و سلامتی بیمار مهم است. مراقبت از بیمار در منزل باعث می شود که بیماران مجبور نباشند در بیمارستان بمانند و به آنها امکان می دهد در خانه در محیطی راحت تر درمان شوند. علاوه بر این، مراقبت از بیمار در منزل به خانواده ها اجازه می دهد تا کنترل بیشتری بر مراقبت از بیماران خود داشته باشند و بیماران نیازی به جدا شدن از خانواده خود ندارند.

مسائلی که هنگام مراقبت از بیماران در خانه باید در نظر گرفت

چند نکته وجود دارد که باید به آنها توجه کنید. اینها هستند:

  • بهداشت فردی: هنگام مراقبت از بیماران در منزل، توجه به بهداشت بیمار مهم است. شستن دست ها، استریل کردن و تمیز کردن، خطر عفونت را در بیمار کاهش می دهد.
  • ردیابی دارو: هنگام مراقبت از بیماران در منزل، نظارت منظم بر داروهای بیمار بسیار مهم است. دوز و زمان مصرف داروها برای بهبودی از بیماری حیاتی است.
  • تغذیه: هنگام مراقبت از بیمار در منزل، توجه به تغذیه بیمار ضروری است. تغذیه منظم و سالم به درمان این بیماری کمک می کند.
  • مواد مراقبتی: هنگام مراقبت از بیمار در منزل، تمام مواد مراقبتی مورد نیاز بیمار باید آماده باشد. این مواد ممکن است شامل تجهیزاتی مانند مواد پانسمان، فشارسنج و دماسنج باشد.
  • ارتباط: هنگام مراقبت از بیمار در منزل، مهم است که با پزشک بیمار در ارتباط باشید. شما باید سیر بیماری را با ارتباط منظم با پزشک خود دنبال کنید و در صورت لزوم به پزشک خود اطلاع دهید.

هنگام مراقبت از بیماران در منزل به چه نکاتی باید توجه کرد؟

هنگام مراقبت از بیماران در خانه، چند نکته وجود دارد که باید به آنها توجه کنید. اینها هستند:

  • برای خود وقت بگذارید: هنگام مراقبت از بیماران در خانه، مهم است که برای خود وقت بگذارید. وقت گذاشتن برای خودتان استرس شما را کاهش می دهد و انگیزه بیشتری برای مراقبت از بیمارانتان در شما ایجاد می کند.
  • پشتیبانی دریافت کنید: در حین مراقبت از بیماران در خانه، ممکن است نیاز به حمایت داشته باشید. شما می توانید با کمک گرفتن از خانواده، دوستان یا متخصصان مراقبت های بهداشتی، حمایت بهتری در مراقبت از بیمار دریافت کنید.
  • خود را آموزش دهید: هنگام مراقبت از بیماران در خانه، مهم است که در مورد بیماری یاد بگیرید و خود را در مورد مسائل بهداشتی آموزش دهید. این به شما این امکان را می دهد که بیشتر از بیماری آگاه شوید و در مراقبت از بیمار بهتر کمک کنید.
  • کاهش استرس: هنگام مراقبت از بیماران در خانه، مدیریت استرس بسیار مهم است. با کاهش استرس خود از طریق روش هایی مانند یوگا و مدیتیشن می توانید در مراقبت از بیمار کارآمدتر باشید.
    کانال تلگرام زوم لایف
    ارسال نظر
    عکس خوانده نمی‌شود