آیا می توان در 2جلسه دادگاه مشکلات ملکی را حل کرد؟

ما در این مقاله قصد داریم توضیحات مفیدی در رابطه با مشکلات ملکی و همچنین پاسخ سوال: آیا می توان در 2جلسه دادگاه مشکلات ملکی را حل کرد؟ را در اختیارتان قرار دهیم. یکی از راه های سریع برای حل مشکلات ملکی، انتخاب وکیل از مجله وکیل چی؛ مراجعه و مشاوره با وکیل ملکی در تهران می باشد، چراکه وکلا به سبب تخصص، مهارت و تجربه ای که در حل مشکلات ملکی دارند، به راحتی می توانند اینگونه دعاوی و مشکلات را حل و فصل کنند.
وکیل ملکی کیست؟
وکیل ملکی به وکیلی گفته می شود که از تخصص، مهارت و سابقه بالایی در زمینه حل مسائل مالی برخوردار باشد و در موسسه حقوقی در تهران ارائه خدمات دهد تا مراجعین به آسودگی به این موسسات مراجعه کنند و مشکلات ملکی و حقوقی خود را پیگیری نمایند.
همچنین وکیل ملکی باید آموزش های گسترده ای را در زمینه دعاوی ملکی و ثبت املاک و حقوق کیفری املاک دیده باشد و اگر کتابی در دعاوی ملکی نوشته باشد نشان دهنده میزان تجربه و تخصص بالای وکیل موردنظر است و همچنین بهتر است؛ مسلط بر قوانین ثبتی و املاک مرتبط و غیرمرتبط. باشد تا کلیه مراحل حقوقی ملکی را پیش ببرد.
آیا می توان در 2جلسه دادگاه مشکلات ملکی را حل کرد؟
پاسخ به این سوال به عوامل مختلفی بستگی دارد، به عنوان مثال: اولین نکته مهم در رابطه با پیشبرد سریع پرونده های حقوقی؛ انتخاب وکیل ملکی می باشد، به این سبب که وکیل ملکی با کلیه قوانین و مقررات املاک و ملکی آشنایی دارد، همچنین به طور مداوم بر تغییر قوانین نظارت می کند تا همگام با همکارانش در این زمینه فعالیت نماید. علاوه بر این، سابقه پرونده وکیل خوب منعکس کننده تجربه وی است.
دانش حقوقی و تجربه یک وکیل ملکی می تواند به شما این امکان را بدهد که با قدرت کامل در دادگاه حاضر شوید و راه حل مناسب را برای حل و فصل پرونده داشته باشید.
اختلافات مالکیت معمولاً با ضرر مالی یکی از طرفین همراه است. بنابراین نکته حائز اهمیت این است که فرد بتواند در دادگاه دفاعیات لازم را ارائه دهد و از ضایع شدن حقوق خود جلوگیری کند. عدم رعایت قانون می تواند صدمات جبران ناپذیری را برای شخص به همراه داشته باشد و داشتن یک وکیل ملکی واجد شرایط می تواند کمک زیادی به جلوگیری از چنین مشکلاتی در آینده کند.
دعاوی ملکی و انواع آن
دعاوی ملکی سه نوع هستند که شامل: دعاوی ملکی حقوقی، دعاوی ملکی کیفری و دعاوی ملکی ثبتی؛ در ادامه توضیح مختصری راجع به هر کدام از این موارد ارائه می دهیم.
دعاوی ملکی حقوقی: بیشتر پرونده هایی که به دادگاه ارائه می شود مربوط به اختلافات ملک و املاک است. در این موارد قاضی طبق قانون و با اتکا به قدرت تحلیل خود و همچنین با توجه به اسناد ارائه شده؛ تصمیم می گیرد و در نهایت حکم صادر می کند. دعاوی ملکی حقوقی بسیار زیاد و متنوع می باشد که برخی از آن ها شامل:
- درخواست های مورد نیاز برای فک رهن و انواع سندهای ضمانتی
- دعوا مستلزم تنظیم سند رسمی ملک موردنظر
- دعاوی مستلزم اتمام کار برای ساختمان هایی که تکمیل و به تایید کارشناس ساختمانی رسیده است.
- اقدامات برای فسخ قرارداد در صورت بروز اشکال در مفاد قرارداد
- اقدامات قانونی برای دریافت و مطالبه غرامت
- اقدامات قانونی برای فسخ قراردادهای معیوب قانونی
- دعاوی تعدیل اجاره بر اساس عرف جامعه
- دعاوی مربوط به مطالبات سرقفلی و قانون تجارت و کسب و کار
- دعاوی مربوط به محدودیت انتقال منافع از شخصی به شخص دیگر
دعاوی ملکی کیفری: دعاوی و مشکلات کیفری همواره با ارتکاب جرم همراه است و قصور و جهل از قوانین و مقررات در این دعاوی بسیار رایج است. به طور کلی، دعاوی ملکی کیفری به دنبال سودجویی و کلاهبرداری مجرمان ایجاد می شود. از جمله این دعاوی به شرح زیر می باشد:
- جعل اسناد مالکیت برای فریب دیگران
- تقلب در خرید و فروش ملک و معاملات ملکی
- خیانت در امانت
- فروش غیر قانونی اموال شخصی به یک یا چند نفر دیگر
- انتقال حقوق و منافع مالکیت به اشخاص یا اشخاص دیگر
- تبانی و فساد در خرید و فروش و معاملات دولتی
- جعل اسناد در معاملات ملکی
- تغییر کاربری اراضی کشاورزی بدون کسب مجوز رسمی از مراجع مربوطه
دعاوی ملکی ثبتی: دعاوی ملکی ثبت شده مربوط به دعاوی حقوقی بوده و در واقع مربوط به فعالیت در زمینه ثبت اسناد و املاک می باشد. اختلاف مالکیت ثبت شده زمانی به وجود می آید که نقصی در محتوای سند یا انتقال سند یا در حین خرید و بررسی سند وجود داشته باشد. از جمله این دعاوی شامل موارد زیر می باشد:
- مراحل ابطال اسناد رسمی به دلایل مختلف
- اقدام برای ابطال ثبت اموال مربوط
- دعوای ابطال سند مالکیت مورد اختلاف
- دعاوی لغو فرآیند ثبتی
- دعوای ابطال نظریه شورای حل اختلاف اداره ثبت و اسناد کشور
- ممنوعیت و توقیف عملیات اجرایی در مراحل مختلف
- اجرای ثبت
وظایف مهم وکیل ملکی
وکیل ملکی وظایف زیادی در رابطه با خرید، فروش، اجاره و مشاوره املاک و امور مالی برعهده دارد که برخی از این وظایف عبارتند از:
- انجام تحقیقات لازم برای به اثبات رساندن مالکیت ملک
- پیگیری کلیه امور قانونی مربوط به خرید و فروش، اجاره ملک و رفع کلیه مسائل مربوط به آن
- تنظیم و تحویل اسناد قانونی مربوط به ملک
- رسیدگی به کلیه امور حقوقی مربوط به ملک و مالک
- مشاوره حقوقی به موکلین خود برای درک بهتر قیمت های بازار و همچنین مشاوره برای خرید و فروش ملک
- عقد قراردادهای چند رسانه ای و برگزاری جلسات عمومی املاک با دانش فنی و حقوقی
- مدیریت امور مالی از قبیل: پرداخت ها، دریافت مبالغ، گزارش های مالی و تایید شماره شناسایی مالی.
- راهنمایی مراجعین در مورد قوانین و مقررات مربوط به خرید و فروش ملک
کلام آخر
از شما عزیزان کمال تشکر را داریم که ما را تا پایان این مقاله همراهی کردید؛ امیدواریم مطالب گفته شده برای شما مفید و سودمند واقع شده باشد؛ همچنین در صورت داشتن سوال، انتقاد و یا پیشنهاد از طریق سایت وکیل چی یا vakilchi.com با ما در میان بگذارید. همچنین مایلیم نظر شما را هم در رابطه با این سوال که؛ آیا می توان در 2جلسه دادگاه مشکلات ملکی را حل کرد؟ را بدانیم، از این رو خواشمندیم نظر خود را برای ما کامنت بذارید.
