زوم لایف؛ کمک به زندگی بهتر

قبل از اینکه تصمیم به مهاجرت بگیرید، این 12 نکته را بخوانید

قبل از اینکه تصمیم به مهاجرت بگیرید، این 12 نکته را بخوانید

قبل از اینکه تصمیم به مهاجرت بگیرید، این 12 نکته را بخوانید

از گذشته مهاجرت تصمیمی غم انگیز اما سرشار از شور، اشتیاق و گاهی سردرگمی بوده است. هر شخصی برای مهاجرت دلایل خاص خودش را دارد. اما می توان احساس کرد که عدم وجود شرایط مناسب زندگی در وطن، تصمیم مهاجرت گرفته می شود. اگر تصمیم به مهاجرت دارید، قبل از شروع مهاجرت به این نکات توجه کنید.

دل کندن از کشوری که در آن متولد شده ایم و شروع زندگی دوباره و موفق در دیاری غریب کار دشواری است و هر کسی که تصمیم به این کار می گیرد کاملا بر سختی مهاجرت واقف است. افرادی که قصد مهاجرت دارند و تصمیمشان راسخ است با چند سوال بزرگ روبه رو می شوند.

  • پیش از مهاجرت باید چه نکاتی را در نظر داشته باشیم؟
  • آیا اصلا مهاجرت برای ما مناسب است یا خیر؟

باید بگوییم که برای تجربه مهاجرت موفق لازم است کمی با دید بازتر به ماجرا نگاه کنیم و تا جایی که می توانیم خطرات و مشکلات پیش رو را به حداقل برسانیم. بدین منظور به بررسی برخی نکات مهم و تاثیر گذار که لازم است پیش از مهاجرت آن ها را در نظر داشته باشیم خواهیم پرداخت.

1. تصمیمی جدی بگیرید

اولین گام برای مهاجرت، داشتن تصمیمی جدی است؛ باید حتما پیش از شروع مهاجرت مطمئن باشید که تصمیم شما آن قدر محکم است که حاضر هستید به خاطر آن با تمامی مسائل و مشکلات دست و پنجه نرم کنید.

اگر اقدام به مهاجرت کرده و در بین راه پشیمان شوید و احساس کنید که انتخاب اشتباهی کرده اید بازگشت کمی سخت و پر هزینه خواهد بود. پس ابتدا از تصمیمتان مطمئن شوید.

2. چرا قصد مهاجرت دارید

قبل از اینکه بخواهید به مهاجرت فکر کنید، ابتدا باید دلایل مهاجرت کردن خودتان را بررسی کنید.

  • برای مثال به دنبال رفاه کاری بیشتر هستید یا به قصد ادامه تحصیل مهاجرت می کنید؟
  • لازم است دقیق و جزئی موضع خود را مشخص کنید مثلا پاسخ شما این است که برای تحصیل در دانشگاه های خوب و بین المللی قصد سفر دارید، اما آیا بعد از فارغ التحصیلی می خواهید به کشور مادری بازگردید یا خیر؟
  • آیا در کشور مبدا شرایط خوبی برای تحصیل نیست؟ آیا کشور مقصد از لحاظ آموزشی در سطح بسیار بالاتری قرار دارد؟ اصلا تحصیل چقدر در زندگی فعلی شما تاثیر دارد؟

این موارد گوشه ای از سوالاتی است که کمک می کنند هدف اصلی شما از رها کردن وطن و رهسپار شدن به سوی سرزمینی دیگر مشخص شود.

استرس مهاجرت

3. با استرس ها رو به رو شوید

برای مهاجرت علاوه بر نکاتی که باید در کشور مقصد در نظر داشته باشید و مشکلاتی که شاید در این کشورها با آن ها مواجه شوید باید در ابتدا با دو چالش بزرگ رو به رو گردید.

شغل خود را از دست می دهید: اگر شاغل هستید یکی از مهم ترین نکاتی که باید در مهاجرت از همان ابتدای راه مد نظر داشته باشید این است که باید شغل خود را رها کنید. شغلی که با تلاش و کوشش به دست آورده اید و جزئی از زندگی روزمره ی شماست. اگر دلبستگی زیادی به محیط کار و شغل فعلیتان دارید لازم است کمی بیشتر فکر کنید.

باید در نظر داشته باشید که اگر به دلایل شخصی مانند ازدواج، شرایط بهتر تحصیلی فرزندتان و ... بدون داشتن شغل در مقصد اقدام به مهاجرت می کنید با استرس و نگرانی زیادی رو به رو خواهید شد، آیا می توانید این نگرانی ها را پشت سر بگذارید؟

به خانه باز نخواهید گشت: رها کردن خانه و کاشانه ای که سال ها در آن زندگی کرده اید از سخت ترین کارهایی است که باید انجام دهید، جدایی از اقوام و دوستان و گام نهادن به دنیایی نو کار دشواری است. افراد زیادی به دلیل دلبستگی های عاطفی از مهاجرت منصرف می شوند.

پس با خود رو راست باشید و جواب محکمی برای این سوال که می توانند خانه و آشنایانتان را رها کنید یا خیر بیابید زیرا اگر وارد مراحل مهاجرت شوید پشیمانی در میانه ی راه هزینه و زمان زیادی را از شما خواهد گرفت.

هیچ دوستی ندارید: پیش از مهاجرت باید بدانید پیدا کردن دوستان جدید در کشوری دیگر کار دشواری ایست، شما حتما در زندگی روزانه نیاز به دوست را احساس خواهید کرد تا مسائل و مشکلاتتان را با او در میان بگذارید، این خلأیی است که بسیاری از مهاجران آن را احساس می کنند.

در سال های اخیر برخی از مهاجران از طریق آنلاین اقدام به پیدا کردن دوست در کشور مقصدشان می کنند که می تواند برخی مواقع راه خوبی باشد، اما موضوع این است که پیش از مهاجرت باید توجه کنید در ابتدا هیچ دوستی نخواهید داشت و این موضوع مهم تر از آن چیزی است که تصور می کنید.

4. چه بودجه ای را در نظر گرفته اید؟

از گام های نخستین برای مهاجرت این است که چه میزان بوجه ای دارید؟! باید به این سوال کاملا صادقانه پاسخ دهید و عددی که در نظر می گیرید مطابق با واقعیت و حساب بانکی شما باشد.

  • آیا به روش سرمایه گذاری می خواهید اقامت بگیرید؟ آیا بودجه ی شما برای این کار مناسب است؟
  • اگر نتوانید شغل مناسبتان را پیدا کنید، می توانید تا چه مدت با بودجه ی فعلی زندگی کنید؟
  • آیا می توانید از پس هزینه ی حمل و نقل، اجاره خانه و خوراک و پوشاکتان بر بیایید؟
  • باید به فکر هزینه هایی که گرفتن ویزای کاری و اقامت برای شما در پی خواهد داشت هم باشید.

در حقیقت میزان نقدینگی شما در امر مهاجرت از موضوعات بسیار مهم است و باید دقیق و با حوصله به بررسی این موضوع پیش از هر اقدام دیگری بپردازید.

هزینه مهاجرت

5. ذخیره پول

چیزی که کاملا واضح است موضوع نیاز شدید به پول در مهاجرت می باشد، هر اندازه ای هم که برای مهاجرت پول کنار گذاشته باشید باز هم نیاز دارید که صرفه جو باشید زیرا به قول معروف حادثه هیچ گاه خبر نمی کند و احتمال این که بودجه ای که در نظر گرفته اید به گونه ای دیگر خرج شود همیشه وجود خواهد داشت.

در نظر داشته باشید که برای دست یابی به زندگی بهتر در حال مهاجرت هستید، نمی توانید غذا مصرف نکنید یا نیازهای اولیتان را برآورده نکنید چون ضرر بیشتری خواهید کرد و باید در طولانی مدت خرج بیشتری برای سلامتی و درمانتان خرج کنید.

پس همیشه بهتر است صرفه جو باشید و پول هایتان را ذخیره کنید. حتی گاهی لازم است عادت های همیشگیتان را کنار بگذارید مثلا اگر عادت دارید همیشه قهوه، شکلات یا خوراکی خاصی را مصرف کنید می توانید عادت هایتان را تغییر دهید.

6. انتخاب کشور مقصد

پس از پشت سر گذاشتن مرحله اول و مشخص شدن هدفتان از مهاجرت کمی کارتان آسان تر می شود. گام بعدی این است که با توجه به انگیزه و شرایط کنونی شما، قوانین کشور مبدا و مقصد، چند کشور را به عنوان مقصد پیش روی خواهید داشت.

برای مثال: برخی از کشورها در جستجوی نیروی کار و انسانی هستند پس پیدا کردن شغل مناسب در آن ها آسان تر است. برخی دیگر دارای دانشگاه های معتبر و سطح بالایی هستند که با تحصیل در آن ها و قائداتا تلاش و کوشش پس از فارغ التحصیلی به فرد ماهری تبدیل خواهید شد.

بعضی کشورها شرایط خوبی را برای افراد کهنسال برای گذراندن اوقات بازنشستگی آرام مهیا می کنند. هر سرزمینی ویژگی های خاص خود را دارد و این نکته که هدف شما کاملا با مقصدتان همخوانی داشته باشد نکته ی حائز اهمیتی است.

علاوه بر این موارد باید نکات زیر را هم مد نظر داشته باشید:

  • همخوانی شرایط مالی کنونی با کشور مقصد.
  • همخوانی فرهنگ جامعه ای که قرار است در آن زندگی کنید با آداب و رسومی که با آن رشد کرده اید.
  • توجه به وضعیت بهداشت و درمان مقصد.
  • آشنایی با میزان مالیات و قوانین مقصد.
  • وضعیت تحصیلی جامعه.

7. چگونه کشور مناسب را برای مهاجرت انتخاب کنیم؟

توجه به وضعیت بهداشت و درمان مقصد: باید حتما از وضعیت بهداشت و درمان کشوری که می خواهید آن را به عنوان خانه ی همیشگی انتخاب کنید اطلاعات جامعی داشته باشید تا سلامتیتان در خطر نباشد. آب و غذای سالم، آب و هوای خوب و بدون آلودگی از نیاز های اولیه ی زندگی هستند، آن ها را از یاد نبرید.

وضعیت اقتصادی: با وضعیت اقتصادی مقصد حتما آشنا شوید. در سرزمین هایی که با بحران اقتصادی رو به رو هستند و یا دچار مشکلات حادی در این زمینه می باشند حتما کار شما بسیار دشوارتر خواهد بود و جوانب مختلف زندگی شما را با چالش درگیر خواهد کرد.

باید پیش از مهاجرت بدانید که میزان مالیات، وضعیت اقتصاد و تورم در کشور مقصد چگونه است و مناسب با شرایط شما هست یا خیر.

آداب و رسوم جامعه: پیش از مهاجرت در رابطه با آداب خاص منطقه ای که می خواهید در آن زندگی کنید آشنا شوید تا با تفکرات و عقاید شما همخوانی داشته باشد زیرا زمانی که به محلی دیگر مهاجرت می نمایید شاخص ترین امری که به چشمتان می آید فرهنگ جامعه می باشد.

توجه به اعضای خانواده: اگر به تنهایی مهاجرت می کنید تمامی مشکلات رو به روی شخص شما است اما زمانی که با خانواده قصد مهاجرت دارید اوضاع کمی پیچیده تر می شود. باید حتما شرایط تک تک اعضای خانواده را در کشور فعلی و مقصد بررسی کنید و مطمئن شوید در سرزمین آینده ی شما همه ی خانواده اوضاع و شرایط خوبی خواهند داشت.

هزینه ی زندگی چقدر است؟ با توجه به بودجه ای که دارید، نوع اقدامتان برای مهاجرت، هدف اصلی از مهاجرت و... باید بررسی کنید که چگونه هزینه های زندگی را پرداخت خواهید کرد. باید این نکته را در هنگام انتخاب مقصد در نظر داشته باشید.

وضعیت کار: هر نوعی که اقدام به مهاجرت می کنید؛ تحصیلی، سرمایه گذاری، روشهای شخصی همه و همه نیاز به تامین مخارج زندگی در آن ها مشترک است، شما پس از تحصیل نیاز به استخدام شدن دارید و یا شرایط باید به گونه ای باشد که سرمایه ی شما به بهترین نحو استفاده شود به همین دلیل باید از چگونگی وضعیت کار در کشورهایی که علاقمند به زندگی در آن ها هستید مطلع باشید.

هزینه ی مسکن: در کشورهای مختلف هزینه ای که باید برای مسکن پرداخت کنید متفاوت است، آیا توانایی زندگی در مکانی که اجاره خانه نسبت به درآمدتان بسیار بالا است را دارید؟ اگر بخواهید خانه بخرید چقدر هزینه در بر خواهد داشت؟ باید از وضعیت مسکن و این که قرار است کجا مستقر شوید به خوبی مطلع باشید.

مشاور مهاجرت

8. انتخاب مشاور خوب

این روزها وکلا و مشاوران زیادی در حوزه ی مهاجرت فعالیت می کنند، اگر با روند و مراحل خارج شدن از کشور و اخذ اقامت آشنایی ندارید باید امور خود را به وکیلان مهاجرت بسپارید.

هزینه ی مشاوره در رابطه با مهاجرت بالاست و البته بستگی به میزان شهرت وکیل و کشور مقصد هم دارد، به همین دلیل برخی تصمیم می گیرند به تنهایی و بدون مشورت با وکیل اقدام نمایند که کار آسانی نیست.

توصیه می کنیم که از همان ابتدا با وکیلان مهاجرت مشورت نمایید که روند سریع تر و آسان تری را در پیش داشته باشید. انتخاب وکیل منصف و ماهر هم نقش بسیار مهمی در موفقیت مهاجرت شما دارد، پیشنهاد می کنیم از تجربیات دیگران در این زمینه استفاده کنید و بهترین و مناسب ترین مشهور را برای امر مهاجرتتان انتخاب نمایید.

9. آشنایی با شرایط اخذ اقامت در کشور مقصد

وکیلان خبره با بررسی پرونده ی مهاجرت شما می گویند که آیا کشوری که برای مهاجرت انتخاب کرده اید مناسب برای شرایط فعلیتان هست یا خیر. آن ها به دلیل داشتن تجربه ی زیاد می توانند تشخیص دهند که آیا تصور شما از مکانی که می خواهید برای همیشه در آن زندگی کنید درست و مطابق واقعیت هست یا خیر.

شرایط اخذ اقامت دائم را از وکیلتان جویا شوید و یا اگر بدون مشاوره اقدام می کنید، در صورت مناسب بودن کشور مقصد باید کاملا با شرایط و قوانین اخذ اقامت، تحصیل و کار آشنا باشید. شرایط اقامت در هر کشوری متفاوت است و نباید به هیچ وجه این موضوع را فراموش کنید.

اخذ اقامت

10. محل اقامتتان را از قبل انتخاب کنید

از مهم ترین نکاتی که باید در مهاجرت در نظر داشته باشید محل اقامت است، به این نکته در انتخاب کشور اشاره کردیم اما آن قدر محل اقامت حائز اهمیت است که بارها و بارها باید به آن فکر کنید.

شاید پیش از حرکت فکر کنید که خانه ی امروزی خود را دوست ندارید و می خواهید به هرجایی بروید جز اینجایی که هستید، اما آیا خانه ی آینده ی شما از مسکن حالایتان بهتر است؟ آیا حقیقتا شرایط بهتری خواهید داشت؟ دقیقا کجا اقامت می کنید؟

شما باید در این معقوله وسواس به خرج دهید؛ حتی باید بدانید آب و هوای محل خانه ی جدیدتان چگونه خواهد بود! آیا زیاد باران می بارد و شما هوای ابری را دوست ندارید؟ آیا منطقه ی شلوغی است و رفت و آمد برای شما از خانه تا محل کار سخت خواهد بود؟

آیا در محله همه شب زنده دارند و آرامش نخواهید داشت؟ آیا به مراکز مهم شهر به راحتی دسترسی دارید؟ باز هم تکرار می کنیم، باید به همه ی نکات پیرامون خانه ی جدیدتان توجه کنید.

11. توجه به وضعیت حمل و نقل

پس از اخذ ویزا کمی درگیری هایتان جزئی تر می شود. یکی از موارد مهم این است که با چه وسیله ای مهاجرت خواهید کرد؟ حتما این از آخرین موضوعاتی است که به آن توجه می کنید و آن را به دقایق آخر واگذار کرده اید، اما باید پیش از مهاجرت به وسایل حمل نقل از کشور مبدا به مقصد هم فکر کنید.

حتی باید بدانید با وسایل نقلیه ی عمومی مقصدتان هم آشنا باشید تا در صورت بروز مشکل بتوانید به تنهایی به اقامتگاهتان برسید، حتی پیشنهاد می کنیم نقشه ی وسایل نقلیه ی عمومی اطراف محل زندگی خود را از قبل تهیه کرده و با آن آشنا باشید.

انتخاب کشور برای مهاجرت

12. آشنایی با زبان کشور مقصد

گاهی قرار است شما از سرزمین مادری کیلومترها فاصله بگیرید، حتما باید در نظر داشته باشید که زبان کشور مقصد شما چیست و در صدد یادگیری آن برآیید. در برخی از کشورها به چند زبان صحبت می کنند باید توجه کنید که کدام گویش و زبان برای نوع زندگی شما در آن سرزمین مناسب است.

آیا به زبان کشور مقصدتان مسلط هستید؟

شما قرار است برای همیشه در کشوری جدید با زبان جدید زندگی کنید پس باید بتوانید با جامعه ای در آن قرار خواهید گرفت ارتباط برقرار کنید، از برطرف کردن نیازهای اولیه خرید خوراک و پوشاک گرفته تا تحصیل و کار لازم است برای آن ها زبان کشور مقصدتان را بیاموزید.

امروزه یادگیری زبان انگلیسی از ابتدایی ترین مراحل برای مهاجرت است اما برای مهاجرت به بسیاری از کشورهای دنیا تنها دانستن این زبان کافی نیست مثلا برای مهاجرت به آلمان حتما باید علاوه بر زبان انگلیسی زبان آلمانی را هم بدانید.

سخن پایانی

لازم است بدانید که شرایط و قوانین مهاجرت هر کشوری با هم متفاوت است به همین دلیل باید بعد از انتخاب کشور مقصد در رابطه با شرایط و ضوابط آن اطلاعات جامع و کاملی کسب کنید.

کانال تلگرام زوم لایف

شعار ما در مجله اینترنتی زوم لایف، کمک به زندگی بهتر با ارائه محتوای مفید درباره سلامتی است. برای این منظور از منابع معتبر خارجی که در حوزه سلامت و سبک زندگی است فعال هستند برای تولید محتوا و ارائه آن به شما کاربران محترم استفاده می‌کنیم.

ارسال نظر
عکس خوانده نمی‌شود
تعداد نظرات (42)
  1. ریحانه در 8 بهمن 1402
    پس همتون ناراضی هستید از مهاجرت که :/
    ینی زندگی تو کشور جهان اول خیلی بدتر از زندگی تو کشور جهان سومیه؟
    شرایط ایران خیلی سخت شده برا زندگی به نظرم ...فرقی نداره با اون سختی که تو خارج ادم میکشه فقط تصور کنید بخواید تو ایران مستقل شید... اینجا سن ازدواج بالارفته روز به روز هم بدتر میشه... به زور ادم بتونه یه بچه رو بزرگ کنه
    ادم نباید شرایط فعلی خودشو با بعد مهاجرت مقایسه کنه
    باید ۴۰ سالگی خودشو تو کشور دیگه با ۴۰ سالگی خودش تو ایران مقایسه کنه که کدوم بهتره ... یا شرایط بچه دار شدن تو ایران بهتره یا کشور دیگه...
    اگه مهاجرت کردید ولی هیچ برتری نداشته نسبت به ایران پس یکی بگه چه ارزشی داره
    پاسخ
  2. مهمان مهسا در 11 آذر 1402
    سلام مادرم ۵۰ سالش هست و لاتاری برنده شده و پدرم ۵۳ سال، هر دو بازنشسته هستند و من ۲۰ سال سن دارم به نظرتون منطقی است به آمریکا مهاجرت کنیم
    پاسخ
    1. مجید حسین زاده
      مجید حسین زاده در 12 آذر 1402

      سلام، نمی‌تونیم پاسخ قطعی بدیم و خودتون به شرایطی که دارید آگاه هستید. تصمیم به مهاجرت نیاز به بررسی شرایط مختلفی داره و منطقی بودن این تصمیم رو خودتون می‌تونید بهش برسید. در همین مطلب چند نکته مهم رو توضیح دادیم که توجه به اونها می‌تونه به فرایند تصمیم‌گیری شما کمک کنه.

      پاسخ
    2. دیوید در 30 دی 1402
      قطعا خیر چون مهاجرت به هر کشوری سخت تر از اون چیزی هست که شما تصور کنید. حتی اگر مسلط به زبان انگلیسی و متخصص هم باشید زندگی در کشور مقصد کاملا طاقت فرسا هست.
      پاسخ
  3. cr7 در 14 آبان 1402
    سلام من 19 سالمه به نظرتون درس بخونم توی ایران یا مهاجرت کاری کنم؟
    پاسخ
  4. محمدرضا در 22 مهر 1402
    سلام من یک سوال داشتم
    اگه مثلا عضو بسیج باشم توی مهاجرت به کشورای اروپای به جز آمریکا که کلا نمیزارن بقیه کشورا هم به مشکل میخورم؟ مثلا فرانسه
    پاسخ
    1. یکی در 17 آذر 1402
      بسیجی هام میخوان مهاجرت کنند؟
      پاسخ
  5. محمدکلانتری در 20 خرداد 1402
    سلام ،زودترین جا برای اقامت کجاست میشه راهنمایی کنید و شرایط چطوره فقط انسان واقعی باشند کافیه
    پاسخ
  6. متولد ايران در 15 خرداد 1402
    سلام. من مجردم ديپلم كامپيوتر دارم و تنها دليلي كه تا حالا مهاجرت نكردم خانوادم است. من وابستگي به فاميل ندارم ، حتي يك دوست صميمي هم ندارم و از كشورم به شدت متنفرم شايد باورتون نشه كه از موسيقي ايراني - سينماي ايران و فرهنگ ايران بيزارم . من بچه پولدار نيستم . شغل دولتي و درست حسابيم ندارم كه بگم حيفه شغلمو از دست بدم. من بسيار آدم پر تلاشيم و تقريبا سي روز ماه را حداقل ١٠ ساعت كار ميكنم و به كار كردن زياد عادت دارم و خسته نميشم ولي به خاطر شرايط ايران كه همه ي ما ازش خبر داريم متاسفانه پيشرفتي نكردم. من خيلي به پدر و مادر و خواهر و برادرم وابستم كه حتي بدون آنها يك مسافرتم نرفتم ولي از اونطرف در ايران ماندن واقعا داره عذابم ميده . يعني نميتونم توصيف كنم كه چقدر دارم زجر ميكشم و تحمل ايرانو ندارم . واقعا ببخشيد كه احساساتم را رك بيان كردم . حالا بنظرتون آيا من با اين شرايطي كه دارم چيكاركنم برم يا نرم ؟ ممنون ميشم راهنماييم كنيد . با تشكر
    پاسخ
    1. مهمان بهار در 29 تیر 1402
      سلام ، نمیتونم بگم بری یا نری
      ولی قبل از تصمیم گرفتن در این مورد پیشنهاد میکنم یکم رو استقلال و وابستگی خودت کار کن از نظر روانی تا حدی اماده جدایی باشی چون حتی اگر بمونی با این حجم از وابستگی به مشکل میخوری . تو زندگی خودتو داری رفتن یه انتخابه سخته ک نیاز به آمادگی داره
      پاسخ
  7. MA.H در 5 اردیبهشت 1402
    به نکات خوبی اشاره شد...
    من هنوز مهاجرت نکردم ولی قصد مهاجرت دارم(مهاجرت تحصیلی برای ارشد).
    مدت زیادی تحقیق کردم و حرفای زیادی شنیدم، زندگی های زیادی رو دیدم و خوبی ها و بدی هایه مهاجرت رو شنیدم...
    چندتا نکته مهم از نظر خودم:
    اولا اینو در نظر داشته باشین که زمانی باید مهاجرت کنید که خودتون رو شناخته باشید، داشته ها و نداشته هاتون رو بدونید، در ایران حداقل یه موفقیت نسبی داشته باشید و درضمن مسیر مهاجرت و هدف از این کارتون رو بدونید.
    این حرف کاملاً درسته که با مهاجرت کردن مشکلاتتون حل نمیشه، چونکه با مهاجرت کردن فقط گزینه هاتون برای انتخاب در مقابل انتخاب های دیگتون بیشتر میشه و به نوعی دستتون باز تر میشه.
    واقعاً خودتون رو بشناسید، اینکه من چجور ادمیم؟ چیارو دوست دارم؟ از زندگی چی میخوام؟
    اولویت هاتون رو تغییر بدین، کسی که مهاجرت میکنه دیگه خانواده نباید براش حرف اول باشه، البته طبیعی هم هستش چون بعد از یه شنی واقعاً استقلال تام می‌تونه شخصیتتون رو واقعاً محکم کنه(ممکنه تاثیر بدی هم روتون بزاره).
    به اون چیزی که می‌خوایم از طریق مهاجرت کردن بدست بیارین عمیقاً فکر کنید، اگه فقط پوله خب تو همین ایرانم میشه در آورد، ولی اگه موفقیت های هستن که اینجا نمیشه بدستشون آورد میتونید از انتخابتون مطمئن تر بشین.
    مشخصه که باید از مسیر پیش روتون واقعاً لذت ببرین و به کاراتون معنا و ارزش بدین، تنها در این صورت میتونین با مشکلات مبارزه کنیم و پیش برین...همیشه اولویتتون خودتون باشه و همیشه خودتون رو دوست داشته باشین.
    ازدواج با یه فرد خارجی سختیای خودش رو داره، اگر تونستین یک شخص ایرانی که هم مسیر و همپای شما هست رو پیدا کنید سعی کنید باهاش وارد رابطه بشید و زندگیتون رو تشکیل بدید. میدونم گزینه های خارجی جذاب تر بنظر میان ولی سخت تر از اون چیزی هستن که فکرشو میکنید، البته مواردی هم داریم که میتونید با فرد مهاجر دیگه ای از یه کشور دیگه ازدواج کنید تا به بهانه ازدواج کارای اقامتتون ساده تر بشه و به نوعی یه فرد محلی در اون کشور هم پشتتون باشه.
    سعی کنید خیلی بزرگ فکر کنید، واقعاً به هرچیزی که فکر کنید یعنی میتونید بدستش بیارید، چون مغزتون گنجایشش رو داره، پس بهش فکر کنید و براش تلاش کنید...
    از ریسک کردن نترسید، نمیگم ریسک احمقانه و حساب نشده، ولی ریسک حساب شده و بجا به زندگیتون معنا میده و باعث موفقیت های بزرگی میشه.
    حرف برای گفتن زیاده امیدوارم که همینا هم براتون مفید بوده باشن...
    هرجا که هستین انسان و موفق و ثروتمند بشین 🔥
    پاسخ
    1. جمال در 9 اردیبهشت 1402
      شما از روی شکم سیری میخوای مهاجرت کنی! بهتر هست که اینکار رو نکنی!
      خدا بهت چشم داده تا درست شرایط کشور رو ببینی.
      پاسخ
  8. ICY در 28 فروردین 1402
    با خوندن مطالب این سایت احساس کردم کسایی که مهاجرت کردن و نظرشون رو نوشتن کاملا از ته دل حرف زدن چون حرفاشون کاملا به دل من نشست حدود یکساله من خیلی راجب مهاجرت فکر میکنم با توجه به شرایط ایران که یه حالت نزولی تو همه چیز داره بعضی وقتا حالا شیبش کنده و بعضی وقت ها هم خیلی تند! و خب حوادث اطراف آدم رو خیلی به فکر میبره و بعضی وقتا دلش میخواد بره و دیگه هیچ وقت برنگرده .اینکار واسه من خیلی راحت بود و اصلا کوچک ترین تردیدی هم نداشتم براش اگر و فقط اگر که خانواده ای وجود نداشت من به چشم دیدم که بعضی ها از خانواده فرار میکنن اما من مامان بابامو خیلی دوست دارم و حتی فکر اینکه من تو اون سر دنیا باشم و اتفاقی واسشون بیوفته من رو دیوونه میکنه .به هر حال این اتفاق دیر یا زود میوفته اینو میدونم اما ترجیح میدم پیششون باشم و نقش خودمو بازی کنم نه اینکه همه چیز محدود شه به یه تماس صوتی یا نهایتا اسکایپ! به نظرم کسایی که به خانواده وابستن با مهاجرت فقط شکل مشکل عوض میشه و غول دوری از خانواده میتونه آدمو خیلی بیشتر از شرایط ایران افسرده کنه یا مثلا بحث مالی مهاجرت واسه من نوعی طوریه که حجم زیادی از پس اندازمون رو شامل میشه پولی که پدر و مادرم با سال ها کار و زحمت جمع کردن به نظرم یه جور ناخوشایندیه اگر من بخوام مثلا ۸۰ درصدشو بردارم و شاید زندگی تو یه کشور بهتر نصیبم شه ولی ته دلم بودن در کنار خانواده و دیدن اونا و صحبت با اونا برام ارزشمند تره به نظرم هر کس باید به ندای قلبش گوش بده و خب قلب من بهم میگه اگر اینجا سخته ولی تو با بودن پیش عزیزات سعی کن سختیشو کمتر کنی به هر حال زندگی یه روزی تموم میشه و من ترجیح میدم پیش عزیزانم باشم حتی با وجود مسائل فوق العاده احمقانه و سطحی ای که تو این کشور سرش بحثه و قشنگ از دم یه جهان سوممیم ولی واسه من کفه خانواده بیشتر سنگینی کرد میدونی دوست من آدما خیلی با هم فرق دارن ولی در نهایت به ندای قلبت گوش کن♡
    پاسخ
    1. شایسته در 30 فروردین 1402
      چه جالب گفتین. من و همسرم چند روز پیش درخواست ویزا دادیم ولی دل تو دلم نیست. هرچی جلوتر میریم بیشتر دلم میگیره. خیلی سخته... من همیشه می گفتم زندگی توی ایران خیلی سخت شده و اگر کسی شرایط مهاجرت رو داشته باشه و مهاجرت نکنه اشتباه کرده اما الان فکر دوری از خانواده داره دیوونه م میکنه... قبل از اقدام به مهاجرت درباره این مورد خیلی فکر کنید دوستان. من آدمی هستم که رابطه ی خیلی خوبی با خانواده م دارم و حالم باهاشون خیلی خوبه اما به خاطر داشتن شرایط بهتر اقدام به مهاجرت تحصیلی کردیم ولی الآن هنوز نرفته دلم کلی گرفته. فکر کردن به روزی که می خوام با خانواده م خداحافظی کنم و سوار هواپیما بشم از همین الان اشکمو درمیاره
      پاسخ
  9. محمد در 6 فروردین 1402
    سلام دوستان. من الان دقیقا ۸ ماهه که اومدم کانادا. امروز تولدم بود و به طرز عجیبی دلم برای ایران تنگ شده بود. وقتی ایرانو ترک میکنید حتی اگر دور و برتون پر از ایرانی باشه بازم دلتون برای فارسی حرف زدن تنگ میشه. دلتون برای بغل کردن عزیزانتون تنگ میشه. از لحظه ای که سوار هواپیما میشین تازه میفهمید دلتنگی یعنی چی! اصلا دست کم نگیریدیش. شاید سخت ترین لحظات زندگیتون همون دقایقی باشه که در با خانواده در راه فرودگاه هستین. یه سکوت سنگین تا چند روز همراهتونه. شاید بگید مهم نیست. حل میشه. آره شاید حل بشه ولی هر زمانی که کارهاتون زیاد میشه فشار درس و کار بیشتر میشه کمبود عاطفی خودشو نشون میده. وقتی پیش خانواده هستین در جاهای سخت زندگی میرید چند دقیقه پیش عزیزانتون می شینید انرژی میگیرید ولی حارج از ایران کسی رو ندارین. اگر آدم احساسی هستین اگر پدر و مادرتون خیلی پیر هستن و ترس از دست دادنشون رو دارین بنده پیشنهاد میکنم اصلا مهاجرت نکنید. اگر آدم افسرده ای هستین مهاجرت نکنین. اگر فکر میکنید با مهاجرت تمام مشکلاتتون حل میشه یعنی یه جای کارتون ایراد داره. به خدا ما از سر دلخوشی این حرفا رو نمیزنیم. اندکی فکر کنید!
    پاسخ
    1. مهمان زهره در 19 آبان 1402
      سلام وقت بخیر
      چرا کسی که دچار افسردگیه نباید مهاجرت کنه؟من الان تقریبا 4 ساله وارد خلا شدیدی شدم از نظر شخصیتی و خودشناسی 1سالی هست فکر مهاجرت به ذهنم خطور کرده ............................گفتم شاید رفتن یه راهی برای خارج شدم از این وضعیتی باشه که توش گیرکردم
      به یه مرحله ای رسدم که دیگه هیچی هم برام کسل کننده و خسته کننده نیست همچیز بی حسه
      پاسخ
  10. مهمان هادی در 29 اسفند 1401
    من الان 2 ساله که کانادام. تو 35 سالگی اومدم. داشتم چرخ میزدم که اینجا رو دیدمو گفتم بد نیست یه خورده بنویسم. من ایران وضع خوبی داشتم و دارم. اینجا هم کارم شروعش خوب بوده و آینده خوبی داره. کلا اینجا به کار بچسبی، کارمند هم باشی زندگی معقولی داری(اگه دنبال درآمد میلیونی هستی باید یه سری چیزا رو تو زندگی نادیده بگیری که من در توانم نیست). من قبول ندارم هر کی میاد اینجا بدبخت میشه. طبیعتا هر کاری سختی همراه داره، مخصوصا اگه بخای از صفر قوانین و قواعد یه کشور رو یاد بگیری. حتی سلام کردن آدما متفاوته. پس اگه اهل تلاش و تحمل استرس نیستی نیا. چون ایران با تنبلی نسبت درآمد به رفاه تو زندگی بالاتره. فرش قرمزی اینجا وجود نداره. فرقش اینه که نردبان اینجا بلندتره. اگه زور بزنی، بالاتر میری ولی سختیش برا مهاجر بیشتره. اینجا غربت بزرگترین مانع جلو رفتنه. دوست پیدا میکنی و خانواده هیچ وقت. من متاهل بودم اومدم. به شخصه مجرد نمیومدم هیچ وقت. اگه همسرت برات مهمه که کی باشه تو ایران ازدواج کن، چون انتخاب هات بیشتره. اینجا خیلی سخته تره، مخصوصا برا خانوم ها. به نظر من این آدم ها باید مهاجرت کنن:
    1- تو ایران اجاره نشینی و آینده خرید خونه نداری
    2- آدم پرتلاشی هستی ولی سیستم اجازه جلو رفتن بهت نمیده
    3- آدم معمولی هستی و میخای با معمولی زندگی کردن رفاه نسبی داشته باشی( سیستم مالی کانادا برا این آدم ها عالیه)
    4- به پدر مادر وابسته نیستی و تو تعریف خوشبختی و زندگی خوب خانواده گزینه اول نیست
    اگر هر چی باشی ولی گزینه 4 برات صدق نکنه، کلا نیا. چون یا خیلی خیلی اذیت میشی، یا نصفه کاره برمیگردی و ضرر مالی میدی.
    البته همیشه همه چی سیاه سفید هم نیست. آدم هایی هستن که میان اینجا، بعد از کار کردن و مقداری درآمدزایی بعد 7 یا 8 سال برمیگردن ایران. فقط یه مقداری باید ایران اندوخته داشته باشی که بتونی از صفر شروع نکنی. اگه ندارید این گزینه رو حذف کنید. مگر آدم چقدر زندس که بخاد 2 بار از صفر شروع کنه
    به نظرم اول برید ببینید تعرفتون از خوشبختی چیه، مهاجرت هیچ وقت خوشبتی نمیاره. فقط شرایط رو تغییر میده. برا بعضی ها در جعت مثبت، برا بعضی ها منفی
    پاسخ
    1. مهمان Amir در 8 مهر 1402
      چقدر قسمت آخر جملتون زیبا بود
      این که گفتید مهاجرت خوشبختی نمیاره فقط شرایطت رو تغییر میده
      پاسخ
    2. مهمان داود در 30 دی 1402
      و البته خیلی از مهاجران ایرانی که اصلا از شرایط سخت و افسردگی خودشون نمیگن. هیچوقت نمیگن که چقدر کار استرس زا هست به خصوص به زبان دوم و سطح مهارت بالا ، ارتباط گرفتن به زبان انگلیسی و اون انگلیسی ای که کاملا با انگلیسی آکادمی که در ایران یاد می گیرند متفاوت هستش !!! و ...
      پاسخ