زوم لایف؛ کمک به زندگی بهتر

تحت وب یعنی چه، نرم افزار تحت چه مزایایی دارد؟

تحت وب یعنی چه، نرم افزار تحت چه مزایایی دارد؟

تحت وب یعنی چه، نرم افزار تحت چه مزایایی دارد؟

برنامه تحت وب، هر برنامه ای است که از یک وب سایت به عنوان رابط یا فرانت اند استفاده می کند. کاربران می توانند به راحتی از هر رایانه ای که به اینترنت متصل است با استفاده از یک مرورگر استاندارد به برنامه تحت وب دسترسی داشته باشند.

برنامه تحت وب در تضاد با برنامه های دسکتاپ سنتی است که روی یک کامپیوتر نصب می شوند. به عنوان مثال، اکثر ما با Microsoft Word آشنا هستیم، یک نرم افزار پردازش کلمه می باشد که برنامه آن بر روی سیستم نصب می شود.

از سوی دیگر، Google Docs نیز یک برنامه پردازش کلمه است، اما کاربران به جای استفاده از نرم افزارهای نصب شده بر روی رایانه خود، تمام عملکردها را با استفاده از مرورگر وب انجام می دهند. این بدان معنی است که گوگل داکس، یک برنامه مبتنی بر وب است.

برنامه های گوگل احتمالاً شناخته شده ترین در بین نرم افزار های مبتنی بر وب هستند. Magic Web Solutions یک ابزار آنلاین مدیریت پروژه به نام Kanbanchi توسعه داده است که در اکوسیستم گوگل ادغام شده است.

البته باید بدانید که هر نوع نرم افزاری را می توان به صورت تحت وب پیاده سازی کرد و محدودیتی در زمان اجرا برای نرم افزار های تحت وب وجود ندارد. هر قابلیت و امکانی که برنامه نویس برای برنامه های معمولی در نظر میگیرد، قابلیت اجرا کردن بر روی پلتفرم های وب نیز دارند.

مزایای نرم افزار تحت وب چیست؟

نرم افزار های تحت وب، می توانند مزایای بسیار زیادی داشته باشند. به همین دلیل نیز امروزه بسیاری از سیستم های پرمصرف، علاوه بر نرم افزار های نصبی که برای ویندوز دارند، دارای سیستم تحت وب نیز هستند که کاربران بتوانند از این ورژن نرم افزار نیز استفاده کنند.

نرم افزار تحت وب چیست

در این بین، نرم افزار های حسابداری و نرم افزار های کاربری همچون، ERP یا CRM در صورتی که تحت وب باشند، تمام مزایای ذکر شده را به صورت ملموس ارائه خواهند کرد. اگر قصد راه اندازی یک نرم افزار تحت وب را دارید، می توانید با شماران سیستم در ارتباط باشید.

توسعه مقرون به صرفه

با برنامه های مبتنی بر وب، کاربران از طریق یک محیط یکنواخت (مرورگر وب) به سیستم دسترسی پیدا می کنند. در حالی که باید تعامل کاربر با برنامه به طور کامل در مرورگرهای مختلف وب آزمایش شود، خود برنامه فقط باید برای یک سیستم عامل واحد توسعه یابد.

نیازی به توسعه و آزمایش آن بر روی تمام نسخه ها و تنظیمات سیستم عامل ممکن نیست. این امر توسعه و عیب‌ یابی را بسیار آسان‌ تر می‌کند و برای برنامه‌های تحت وب که از Flash Front End استفاده می‌کنند، تست و عیب‌ یابی آسان‌تر است.

دسترسی به برنامه از هر جایی

برخلاف برنامه های کاربردی سنتی که بر روی سیستم های خاص نصب می شوند، نرم افزار تحت وب در هر زمان، هر مکان و از طریق هر رایانه شخصی و یا تلفن همراه با اتصال به اینترنت قابل دسترسی هستند. این امر کاربر را کاملاً مسئول مکان و زمان دسترسی به برنامه می کند.

نرم افزار تحت وب چیست

همچنین فرصت‌ های هیجان‌ انگیز و مدرنی مانند تیم‌ های جهانی، کار در منزل و همکاری لحظه ای را در اختیار شما قرار می‌دهد. ایده نشستن در مقابل یک کامپیوتر و کار در یک مکان ثابت در برنامه های کاربردی مبتنی بر وب اجرایی شده است.

قابلیت تنظیم ساده

رابط کاربری برنامه های کاربردی مبتنی بر وب راحت تر از برنامه های دسکتاپ سفارشی می شود. این امر به روز رسانی ظاهر و رابط کاربری برنامه یا سفارشی کردن و ارائه اطلاعات به گروه های مختلف کاربر را آسان تر می کند.

بنابراین، دیگر نیازی نیست که همه همیشه به استفاده از رابط کاربری یکسان بسنده کنند. درعوض، می توانید برای هر موقعیت و کاربر ظاهری عالی پیدا سازی کنید.

قابل دسترسی برای طیف وسیعی از دستگاه ها

علاوه بر قابل تنظیم بودن برای گروه های کاربری مختلف، محتوا را می توان برای استفاده در هر دستگاه متصل به اینترنت نیز سفارشی کرد. فرایند سفارشی سازی، شامل دستگاه های تلفن همراه، تبلت، لپ تاپ و کامپیوتر ها می باشد.

این امر توانایی کاربر را برای دریافت و تعامل با اطلاعات به روشی که مناسب آنها باشد گسترش می دهد. به این ترتیب، اطلاعات به روز همیشه و در همه نوع دستگاهی در دسترس افرادی است که به آن نیاز دارند.

قابلیت همکاری بهبود یافته

دستیابی به سطح بسیار بیشتری از قابلیت همکاری و کار تیمی، بین برنامه های تحت وب، نسبت به سیستم های دسکتاپ ایزوله امکان پذیر است. به عنوان مثال، ادغام یک سیستم سبد خرید مبتنی بر وب با یک بسته حسابداری مبتنی بر وب بسیار ساده تر از برقراری ارتباط دو سیستم اختصاصی برای تعامل با یکدیگر است.

به همین دلیل، معماری مبتنی بر وب، ادغام سریع سیستم‌ های سازمانی، بهبود جریان کار و سایر فرآیندهای تجاری را ممکن می‌سازد. با بهره‌ گیری از فناوری‌های اینترنتی، یک مدل کسب‌ و کار منعطف و سازگار به دست می‌آورید که می‌توان آن را با توجه به تقاضاهای در حال تغییر بازار به روز رسانی کرد.

نصب و نگهداری آسان تر

در یک نرم افزار تحت وب، نصب و نگهداری نیز بسیار ساده تر می شود. هنگامی که یک نسخه یا ارتقاء جدید بر روی سرور میزبان نصب می شود، همه کاربران می توانند بلافاصله به آن دسترسی داشته باشند و نیازی به ارتقاء رایانه هر یک از کاربران بالقوه نیست.

راه اندازی نرم افزار جدید را می توان راحت تر انجام داد و تنها به این نیاز دارد که کاربران مرورگرها و افزونه های به روز داشته باشند. از آنجایی که ارتقاها فقط توسط یک متخصص با تجربه به یک سرور انجام می شود، نتایج نیز قابل پیش بینی تر و قابل اعتمادتر هستند.

افزایش امنیت

برنامه های کاربردی مبتنی بر وب معمولاً بر روی سرورهای اختصاصی مستقر می شوند که توسط مدیران سرور با تجربه نظارت و نگهداری می شوند. این بسیار مؤثرتر از نظارت بر صدها یا حتی هزاران رایانه مشتری است که هر کدام از آنها دارای سیستم ها و برنامه های مختلفی هستند و ممکن است آسیب پذیری سیستم را افزایش دهد. 

در نرم افزار های تحت وب، کافی است که تنها یک سیستم و یک برنامه را از نظر امنیتی مورد بررسی قرار دهید.

فناوری های انعطاف پذیر

بسته به نیازهای برنامه، هر یک از سه فناوری اصلی را می توان برای ساخت برنامه های مبتنی بر وب استفاده کرد. راه حل های مبتنی بر جاوا (J2EE) از Sun Microsystems شامل فناوری هایی مانند JSP و Servlets است.

پلتفرم جدیدتر مایکروسافت دات نت از زبان های برنامه نویسی Active Server Pages، SQL Server و .NET استفاده می کند. گزینه سوم پلتفرم منبع باز (عمدتاً PHP و MySQL) است که برای وب سایت های کوچکتر و برنامه های کاربردی با بودجه کمتر مناسب است.

جمع بندی

در سالهای گذشته با توجه به گسترش اینترنت در تمام سطح زندگی، استفاده از نرم افزار ها تحت وب نیز بسیار رایج تر از قبل شده است. همچنین با بررسی های انجام گرفته، مشتریان، در زمان استفاده از نسخه وب یک نرم افزار، رضایت بیشتری داشته اند و همین موضوع نیز جای تعامل را برای سیستم های تحت وب ارائه می کند. 

    کانال تلگرام زوم لایف
    ارسال نظر
    عکس خوانده نمی شود