خطرات و مضرات چای سبز را بشناسید!

خطرات و مضرات چای سبز مانند خطر استفاده از سایر چای ها (چای سیاه، چای سفید و غیره) است و در ابتدا به دلیل کافئین و تانین است. خاصیت ضد انعقادی به درصد کافئین و تانین موجود در چای سبز بستگی دارد. اکثر افراد ممکن است با این مشکل آشنا باشند اما هنوز مهم است که با ترکیبات و مضرات چای سبز آشنا شوند. در ادامه با زوم لایف همراه باشید.
1. تری ترپین ساپونینز - Triterpene Saponins
این ترکیب در چای سبز گلبول های قرمز (اریترویسیت) را نابود می کند که می تواند باعث تشدید آنمی و باعث خستگی شود.
2. کافئین - Caffeine
هر کسی می داند که کافئین محرک خارجی است و فشار خون را بالا می برد و در واقع در طبیعت سمی است (می تواند برای حیوانات کوچکتر کشنده باشد) کافئین اعتیاد آور نیز می باشد و می تواند اثر منفی بر کبد و دستگاه های داخلی بدن در طول مدت زیاد داشته باشد. این مورد که یکی از ترکیبات چای سبز است باعث ایجاد انرژی و تازگی می شود که به همین دلیل افراد ریسک آن را می پذیرند.
3. تانین - Tannins
تانین در شکستن پروتئین های پیچیده به پروتئین های ساده تر و جذب آنها در بدن مداخله می کند.
4. آلکالوئید های گزانتین - Xanthine Alkaloids
برخی محققان معتقدند که این آلکانوئید ها ایجاد اوریک اسید در بدن یا تشدید و تحریک می کنند. بنابراین ممکن است مصرف چای سبز ایجاد سنگ در کلیه و مثانه را تحریک کند.
سایر خطرات مصرف چای سبز
مصرف طولانی مدت در مقدار زیاد چای سبز می تواند باعث مشکلاتی از قبیل بی خوابی، نداشتن استراحت، ناراحتی، عصبی بودن، سردرد، فشار خون، ضربان قلب نامنظم، از دست دادن اشتها، اسپاسم، یبوست، و اعتیاد حاد به کافئین شود. افرادی که به کافئین معتاد هستند، از نبود این ماده احساس عادی ندارند و از یبوست حاد، عصبی بودن و نبود تمرکز در غیاب چای سبز رنج می برند.
