عوارضی که در صورت عدم درمان واریس پا شما را تهدید میکنند!

متاسفانه امروزه افراد زیادی به دلیل کمتحرکی، ایستادن بسیار و سپری کردن ساعات زیاد کاری و تحصیلی در پشت میز دچار عارضه یا بیماری واریس پا شده و از آن رنج میبرند. واریس پا علایمی همچون سوزش، درد و خستگی زیاد در پاها را در پی دارد. به همین خاطر، ما تصمیم گرفتیم در ادامه شما را با نکات کلیدی و کاربردی در رابطه با درمان واریس پا برگرفته از نظرات دكتر مهرداد اقدسی استاد بیماریهای وریدی بیشتر آشنا کنیم و به شما از عوارض و خطرات واریس در صورت عدم درمان بگوییم.
چگونه واریس پا را به صورت طبیعی درمان کنیم؟
درمانهای طبیعی بسیاری برای درمان عارضه واریس پا وجود دارد. در ادامه شما را با برخی از روشهای درمانی طبیعی برای این بیماری آشنا میکنیم:
- ورزش کنید. شما با انجام حرکات ورزشی مخصوص میتوانید واریس موجود در پاهایتان را درمان کرده و یا از درد و مشکلات مخصوص این نواحی بکاهید. در واقع، با ورزش کردن مداوم گردش خون در رگها افزایش یافته و از درد و خستگی ناشی از واریس کاسته میشود. ورزش مداوم باعث کاهش واریس، تنظیم هورمونها، کاهش وزن و عضلهسازی میشود.
- ماساژ بگیرید. ماساژ دادن پاها توسط خودتان و یا افراد متخصص از روشهای دیگر افزایش گردش خون، کاهش درد و تورم در بدن است. ماساژ انواع مختلفی دارد که شما متناسب با مشکل خود میتوانید از آنها بهره ببرید. ماساژ سوئدی، ماساژ ترک و ماساژ شدتی را میتوان متناسب با وضعیت هر فرد برای درمان واریس پا استفاده کرد. در ضمن، شما میتوانید از روغنهایی نظیر روغن بابونه، روغن لیمو و روغن رزماری هم برای ماساژ بدن تان بهره ببرید.
- در موارد سرپا ماندن یا ایستادن طولانی. از جوراب واریس برای پیشگیری از بیماری استفاده کنید. این جوراب به دلیل فشار متناسب و خاصی که به نواحی مختلف پا همچون ساقها و زانو وارد میکند از درد نواحی کاسته و در درازمدت منجر به بهبود وضعیت پاها میشود. و از بروز یا پیشرفت واریس پیشگیری می كند.
- کاهش وزن : اگر اضافه وزن دارید ویا چاق هستید، کم کردن وزن می تواند راهی ایده ال برای پیشگیری از بروز واریس پا باشد.
- برطرف کردن یبوست : اجابت مزاج مرتب و راحت می تواند نقش بسزایی در پیشگیری از واریس پا داشته باشد. یبوست باعث افزایش فشار داخل شکمی شده و به وریدها فشار مضاعف وارد می آورد.
- تغذیه مناسب برای واریس : خوشبختانه اخیراً نقش تغذیه در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریها مورد توجه عموم قرار گرفته و افراد بیشتری به دنبال اصلاح عادات تغذیهای خود برای ارتقای سلامتیشان هستند. آنچه که میخوریم میتواند از ابتلا به واریس و در صورت ابتلا از بدتر شدن آن جلوگیری کند و حتی موجب درمان واریس پا گردد. نوشیدن آب كافی.، میوه هایی مانند توت، انجیر خشك و سبزیجات در پیشگیری از بروز بیماری مفید هستند. مصرف غذای كم نمك در سلامت عروق بسیار موثر است.
عوارضی که در صورت عدم درمان واریس پا شما را تهدید میکنند!
آیا نگران وجود رگهای برجسته روی پاهایتان هستید؟ آیا میخواهید از درد و سوزش موجود بر ساقهای پاهای خود رهایی یابید؟ آیا نگران خطراتی که در صورت عدم درمان بیماری واریس پا شما را تهدید میکنند، هستید؟ دیگر نیازی به نگرانی وجود ندارد. شما از طریق مراجعه به سایت iranvein میتوانید از مشاورهها و راهنماییهای پزشکان متخصصان حرفهای و ماهر بهرهمند شوید. همچنین، پس از درمان این عارضه از خطرات احتمالی این بیماری که ممکن است گریبان گیرتان شوند هم رهایی پیدا میکنید. حالا ممکن است برایتان سوال پیش آید که عدم درمان واریس چه خطراتی برای شما در پی دارد:
- اولین و شایعترین خطر افزایش پنج برابری لخته خون است. این لختهها در صورت عدم درمان به سمت اعضای مهم بدن همچون ریه حرکت میکنند. كه اصطلاحا به آن آمبولی ریه گفته می شود. كه خطر جدی برای سلامتی انسان داشته و می تواند كشنده باشد.
- دومین عارضه، خونریزی در ناحیه پاها مخصوصا اطراف مچ پاها است. این خونریزی معمولا برای اشخاصی که رگهای وریدی بزرگ و بیرون زده دارند، رخ میدهد. در صورت خونریزی رگهای واریسی محل را با کمک پارچهای فشار داده و بلافاصله بنشینید یا دراز بکشید و از طریق تلفن اورژانس كمك بخواهید
- سومین عارضه نارسایی وریدی است. در صورتی که رگها و وریدهای موجود در بدن شما نتوانند وظیفه انتقال سریع خون قسمتهای مختلف به سمت قلب را انجام دهند خون در وریدها جمع شده و فشار خون وریدی بالا میرود. این اتفاق معمولا در پاها اتفاق می افتد و بصورت تورم، خستگی، درد و تغییر رنگ پاها خود را نشان میدهد.
- عارضه آخری که در صورت عدم درمان واریس پا رخ میدهد، مشاهده مشکلاتی نظیر اگزمای پا یا زخمهای وریدی است. در صورتی که واریس درمان نشود رگهای وریدی متورم شده و حالت ترک ترک، خشک یا برجسته بر پوست ایجاد میکنند. در ضمن، ممکن است پوستتان در ناحیه واریسی قرمز، دردناک و یا داغ شود. پس حتما در اسرع وقت واریس پاهایتان را درمان کنید تا وضعیت آن بدتر نشود.
نکات کاربردی برای درمان واریس پا
از نکات کاربردی که میتوان از آنها برای درمان واریس اشاره کرد میتوانیم از موارد زیر نام ببریم:
1. اولین و مهمترین نکته برای درمان بیماری واریس پا کاهش وزن است. پس حتما ورزش کرده و وزن خود را کم کنید. انجام حرکات ورزشی باعث افزایش گردش خون بدن شده و از گسترش این بیماری جلوگیری میکند.
2. حتما از کمک و مشاوره متخصصانی که در حوزه درمان واریس فعالیت دارند، بهره ببرید. این متخصصان میتوانند به شما برای درمان سریعتر و بدون درد این بیماری کمک فراوانی کنند.
3. به بانوانی که علاقهمند به پوشیدن کفشهای پاشنه بلند هستند، پیشنهاد میشود تعداد دفعات استفاده از این کفشها را کاهش دهند. آنها میتوانند از کفش کتانی یا ورزشی برای گشت و گذار و انجام کارهای بیرون از منزل خود بهره ببرند.
4. نکته بعدی که شاید بیاهمیت به نظر برسد، نحوه نشست و برخاست شما است. توصیه میشود از نشستن به صورت چهارزانو خودداری کنید. سعی کنید پاهای خود را در حالتی قرار دهید که گردش خون در آنها جریان داشته باشد. بدین صورت، شما این بیماری را بهتر کنترل خواهید کرد.نحوه نشستن را در عكسها ملاحظه كنید فرم شماره ٣ غلط است.
5. اما اهمیت تغذیه و رژیم غذایی در سلامت عروق و پیشگیری از ابتلا به واریس چقدر است؟ خوشبختانه اخیراً نقش تغذیه در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریها مورد توجه عموم قرار گرفته و افراد بیشتری به دنبال اصلاح عادات تغذیهای خود برای ارتقای سلامتیشان هستند. آنچه که میخوریم میتواند از ابتلا به واریس و در صورت ابتلا از بدتر شدن آن جلوگیری کند و حتی موجب درمان واریس پا گردد.
6. در طی روز پیادهروی کنید. اگر سرتان شلوغ است و زمانی برای پیادهروی ندارید حین انجام کارهایتان صندلی خود را ترک کرده و گشتی در فضای اداره یا منزلتان بزنید یا گاها حرکات کششی انجام دهید. به این ترتیب به افزایش گردش خون بدن، انعطافپذیری و کاهش واریسها کمک میکنید.
جمع بندی
در انتها، امیدواریم این مطلب شما را با نکات کلیدی و کاربردی درمان واریس پا آشنا کرده باشد. شما میتوانید از ترفندهای درمانی طبیعی ذکر شده برای حل این مشکل و رفع این بیماری استفاده کنید. پس حتما درمان عارضه واریس پا را جدی گرفته و در سریعترین زمان ممکن برای درمان آن به پزشک معتمد و معتبر خود در سایت دکتر مهرداد اقدسی مراجعه نمایید.
