روغن کنجد با کیفیت در فروشگاه های اینترنتی کدام است؟

دانه های سفید و بکر کنجد از آغاز آفرینش خود سلامتی را به انسان هدیه می دهند. وجود مقادیر بالای ویتامین B و E در روغن کنجد سلامتی انسان امروزی را تضمین می کند. این دانه های پرخاصیت، روغنی را ایجاد می کنند که امروزه به آن بهترین روغن گیاهی گفته می شود. برای بهره مند شدن از تمامی خواص این روغن باید با کیفیت ترین روغن کنجد موجود در بازار را تهیه کنید.
انواع روغن کنجد با کیفیت در بازار
روغن کنجد بودار اولین نمونه ابتدایی تولید شده از این روغن بوده و طرفداران خاص خود را دارد. به دلیل بکر بودن این روغن و حفظ تمامی خواص درمانی، این مدل را بهترین دانسته اند. برای تهیه این عصاره از روش پرس سرد استفاده می شود. در فرایند ساخت این روغن هیچ گونه حرارتی استفاده نشده و دمای آن ها کاملا معمولی است.
به دلیل عدم استفاده از هیچ نوع گرمایی این مدل روغن کنجد خواص درمانی معجزه آسای بیشتری داراست. در طب سنتی این شکل از آماده سازی روغن را مورد تایید قرار می دهند. برای بیشتر درمان های سنتی از این سبک روغن ها بیشتر استفاده می شود. روغن کنجد تصفیه شده و بی بو در واقعیت طرفداران بیشتری دارد.
این روغن با ذائقه بیشتر افراد سازگار بوده و برای بیشتر غذاها قابل مصرف است. بکار بردن عصاره کنجد برای تهیه بیشتر غذاهای ایرانی سبب خوش طعم تر شدن آن ها خواهد شد. شما می توانید روغن استخراج شده از کنجد را جایگزین روغن زیتون کنید. زیرا روغن زیتون قدرت تحمل گرمای زیاد را ندارد. در نتیجه برای سرخ کردن غذا مناسب نبوده و نیاز به جایگزینی سالم دارد.
مزایا و مضرات روغن کنجد تصفیه شده
روغن کنجد با کمک مواد شیمیایی خاصی تصفیه شده و بوی خاص خود را از دست می دهد. این کار سبب می شود استفاده از این روغن برای بیشتر افراد مطلوب شود. با از بین رفتن بو، روغن حاصل از کنجد مزه آن نیز از دست رفته و روغنی بی بو و بدون مزه به شما ارائه می شود. انتخاب روغن کنجد بکر و بدون بو بیشتر بر اساس سلیقه افراد صورت می گیرد.
اگر به حفظ کیفیت و ویتامین های روغن علاقه مند هستید بهتر است نمونه بکر را انتخاب کنید. مهم ترین مزیت روغن تصفیه شده کنجد ماندگاری بیشتر آن نسبت به نمونه بکر است. مواد شیمیایی استفاده شده در آن سبب این ماندگاری بالا خواهد شد.
حرارت پذیری بالاتر نسبت به نمونه تصفیه شده از دیگر مزایای مهم این روغن است. وجود درصد ناخالصی بیشتر در روغن کنجد بی بو سبب این حرارت پذیری بالا خواهد شد. تحمل حرارت بیشتر و دیرتر سوختن این روغن آن را به انتخابی مناسب برای سرخ کردن غذاها تبدیل می کند. برای یک رژیم سالم می توانید از انواع روغن های بدون بو جهت غذاهای سرخ کردنی استفاده کنید.
بهترین و با کیفیت ترین نوع روغن در بازار
روغن کنجد بکر از بالاترین سطح کیفی در بین سایر روغن های گیاهی برخوردار است. با اختلافی اندک این رتبه به روغن تصفیه شده کنجد و سپس سایر روغن ها خواهد رسید. روغن زیتون فواید زیادی دارد اما از نظر کیفی در درجه پایین تری نسبت به این روغن قرار دارد. دلیل این مسئله امکان بهره گیری از این روغن در تمامی غذاها و استفاده بهتر از خواص روغن حاصل از کنجد است.
از ابتدای خلقت تا به الان روغن برتر مردم در دنیا روغن کنجد بوده است. گستردگی بیشتر کاربرد این روغن نسبت به سایر نمونه ها سبب محبوبیت آن شده است. دانه های سفید و روغنی کنجد مقادیر بالایی آنتی اکسیدان دارند. این مسئله به بهبود سطح سیستم ایمنی افراد مصرف کننده کمک زیادی خواهد کرد.
خواص روغن ارده کنجد
روغن ارده کنجد نسبت به روغن حاصل از خود کنجد تفاوت هایی دارد. نحوه تهیه و استخراج این دو روغن کاملا متفاوت است. برای عصاره گیری از کنجد و تبدیل آن به روغن معمولا از روش تفت دادن دانه ها استفاده نمی شود. این فرایند کاملا مختص ساخت روغن ارده کنجد خواهد بود. برای ساخت روغن ساده کنجد تنها از روش پرس کردن به صورت سرد استفاده می شود. به نوعی هیچ حرارتی به کنجد برای روغن گیری داده نخواهد شد.
بر همین اساس می توان روغن ساده کنجد را دارای طبعی معتدل تر نسبت به روغن ارده دانست. روغن ارده باید طبع گرم تری در طب سنتی داشته باشد. به دلیل دارا بودن طبع معتدل این روغن درمانگران طب سنتی آن را یکی از داروهای افراد با بیماری های خاص می دانند. روغن ارده نیز طبعی معتدل رو به گرم داشته و برای رفع ضعف عمومی بیشتر افراد مناسب خواهد بود. این روغن غذای اختصاصی بیماران دارای کم خونی شدید می باشد.
نتیجه گیری
روغن کنجد تصفیه نشده بر اساس مطالب بیان شده در بالا به عنوان بهترین روغن شناخته شده خواهد شد. برتری کاربردی روغن تصفیه شده نسبت به نمونه بکر در این مطلب کاملا تایید شده است. در نهایت خواص درمانی بیشتر مدل تصفیه نشده سبب قرارگیری افراد بر سر دوراهی می شود.
