زوم لایف؛ کمک به زندگی بهتر

آیا دئودورانت (مام) ضرر دارد؟

آیا دئودورانت (مام) ضرر دارد؟

آیا دئودورانت (مام) ضرر دارد؟

می دانید آیا دئودورانت برای پوست ضرر دارد؟ آیا دئودورانت سرطان زا است؟ در ایران به دئودورانت های سر غلتکی که برای زیر بغل استفاده می شود معمولاً مام می گویند. با شروع فصل تابستان برای جلوگیری از بوی بد عرق از دئودورانت استفاده می کنند اما در مدل های مختلف مام از موادی استفاده می شود که استفاده از آنها می تواند سلامت پوست را به خطر بیاندازد.

کداوم دئودورانت ضرر دارد؟

در این روزهای گرم تابستان برای جلوگیری از عرق و بوی بد آن از دئودورانت هایی استفاده می کنیم، اما غافل از اینکه این دئودورانت ها دارای موادی هستن که سلامتی شما را به خطر می اندازد. دئودرانت هایی که دارای مواد مضر هستند را استفاده نکنید!!

آلومینیوم

آلومینیوم در دئودورانت های ضدعرق وجود دارد. این ماده با بستن کیسه های عرق، از عرق کردن شما جلوگیری می کند. همچنین با از بین بردن باکتری های بوساز بوی بد عرق را از بین می برد. شاید تا اینجا همه چیز عالی به نظر بیاید ولی اینگونه نیست، زیرا آلومینیوم به بافت حساس سینه آسیب رسانده و در دراز مدت باعث بزرگ شدن برخی تومورهای سینه و تبدیل آن به سرطان می شود.

پارابن

پارابن یکی از ترکیبات شیمیایی رایج در محصولات آرایشی و بهداشتی است. پارابن علاوه بر دئودورانت در بیشتر لوازم آرایشی وجود دارد و این ماده هم در استفاده طولانی باعث سرطان می شود. پس حتی بجز دئودورانت ها به عدم وجود پارابن در تمام لوازم زیبایی توجه کنید.

فتالات

فتالات باعث تثبیت لوازم آرایشی و بهداشتی در پوست می شود، پس در دئودرانت ها هم از این ماده استفاده می شود. فتالات با استفاده زیاد باعث ناباروری در زنان و حتی مردان می شود. حتی استفاده از مواد دارای فتالات در دوران حاملگی باعث مبتلا شدن کودک به بیماری آسم و کمبود IQ می شود.

تریکلوزان

تریکلوزان باکتری ها را از بین می برد و اکثرا در صابون های آنتی باکتریال، محصولات ازبین برنده ی آکنه، دئودورانت ها و بیشتر لوازم بهداشتی وجود دارد. این ماده باعث به هم خوردن تعادل هورمونی و بیماری های قلبی می شود.

عطرها

تقریبا در تمام دئودورانت ها برای داشتن بوی خوش عطر و پرفیوم وجود دارد. اما باید بدانیم این عطرها بدلیل داشتن مواد شیمیایی باعث آلرژی و حتی سوزش پوست می شود.

آیا مام زیر بغل و اسپری خطرناک هستند؟

محققان کانادایی بعد از انجام مطالعاتی در این زمینه به شدت در مورد استفاده از مام زیر بغل که برای جلوگیری از تعریق استفاده می شود هشدار دادند. آنها در یک جمله ی ساده گفتند:

بدن ما بدون تعریق و با ماندن مواد سمی داخل بدن به نوعی فاسد می شود و به سمت بیماری ها می رود.

تعریق برای سلامت بدن امری حیاتی است و توسط آن بدن سموم را از خود خارج کیده و به حالت طبیعی از لحاظ درجه حرارات و بدون سموم می رسد. اسپری هایی که استفاده می شوند هرگز نباید به طور مستقیم به پوست به خصوص پوست زیر بغل زده شوند چرا که ماده ی اصلی تشکیل دهنده ی آنها برای سلامت سیستم عصبی، قلب، مغز و کلیه ها یک تهدید جدی هستند.

از آنجایی که تعریق به طور معمول بعد از انجام یک سری فعالیت ها و حالات روحی خاص  همچون استرس، ترس، داشتن رابطه ی جنسی و انجام حرکات ورزشی ایجاد می شود بهتر است بدانید که با قرار گرفتن در شرایط مثبت می توانید سموم بدن را تا حدی خارج کنید و در عین حال با کاهش میزان استرس و ترس در خود تعریق را کاهش دهید.

تفاوت مام زیر بغل و دئودورانت چیست؟

واژه دئودورانت در لغت نامه به معنی بوزدا و رفع کننده بوی بد است. دئودورانت ها محصولاتی هستند که از ترکیب 15- 6 درصد روغن معطر، اسانس و الکل و گاهی مواد ضدباکتریال تهیه شده اند. کار اصلی آنها از بین بردن بوی بد تعریق و بوزدایی است که بخشی از این کار را با از بین بردن باکتری های مولد بو در سطح پوست انجام می دهند، دئودورانت ها عمدتا بوی بد عرق را از بین می برند و تاثیری بر میزان عرق ندارند.

مام (بو زدا) چیست؟

مام نخستین برند دئودورانت ها بود. این بوزدا یکی از ترکیب های اصلی روی را دربرمی داشت. این برند در سال 1888 از طرف ادنا مورفی در فیلادلفیا ثبت و گسترش داده شد. مام در آغار درون یک شیشهٔ کوچک به فروش می رسید و مثل کرم با نوک انگشت بکارگیری می شد.

مام زیر بغل و دئودورانت به چه صورت عمل می کنند؟

دئودورانت

دئودورانت رفع کننده بوی بد است. این محصولات از ترکیب روغن معطر، اسانس و الکل به دست می آیند علاوه بر این آنتی باکتریال نیز هستند. دئودورانت ها فرایند عرق کردن را از بین نمی برند، تنها بوی ناخوشایند عرق را از بین می برند.

مام ضد تعریق

در فرمولاسیون این محصولات از آلومینیوم استفاده شده است. این محصولات فرایند عرق کردن را برای مدت کوتاهی قطع می کنند و با رایحه خوش خود بوی نامطبوع عرق را کاهش می دهند.

کانال تلگرام زوم لایف
توجه: محتوای مجله زوم لایف، جایگزین نسخه پزشکان نیست. اگر مشکل پزشکی دارید، برای تشخیص و درمان به پزشک مراجعه کنید.

شعار ما در مجله اینترنتی زوم لایف، کمک به زندگی بهتر با ارائه محتوای مفید درباره سلامتی است. برای این منظور از منابع معتبر خارجی که در حوزه سلامت و سبک زندگی است فعال هستند برای تولید محتوا و ارائه آن به شما کاربران محترم استفاده می‌کنیم.

ارسال نظر
عکس خوانده نمی‌شود