زوم لایف؛ کمک به زندگی بهتر

همه چیز درمورد وردپرس

همه چیز درمورد وردپرس

همه چیز درمورد وردپرس

بعد از اینکه کار کردن با وردپرس را آموختید، شاید دلتان بخواهد یک فروشگاه اینترنتی راه‌اندازی کنید و به فروش محصول یا خدمتی بپردازید. برای این منظور باید از یک افزونه قدرتمند به نام ووکامرس کمک بگیرید.

وردپرس (wordpress)، یک سیستم مدیریت محتوای (cms) بسیار قوی در جهان است، که با زبان برنامه نویسی php نوشته شده است. اگر قصد دارید یک سایت یا یک وبلاگ بسازید، به راحتی می‌توانید از وردپرس استفاده کنید و دارای یک سایت یا یک وبلاگ به هر شکلی که بخواهید، شوید. توجه کنید که، سیستم مدیریت محتوای وردپرس رایگان است، و یک سیستم متن باز یا همان (open source) محسوب می‌شود.

مراحل ایجاد وب ‌سایت با وردپرس

همان‌طور که گفتیم، وردپرس یک cms عالی برای ساخت یک وب سایت است. بنابراین افرادی که علاقه بسیاری به راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی دارند، می‌توانند سایت‌های wordpress.org یا wordpress.com را مورد استفاده قرار دهند. شما به آسانی قادر هستید، که به سایت وردپرس دات کام مراجعه کنید و از پلن رایگان آن برای ایجاد سایت خود بهره ببرید. ولی قبل از این‌که کاری انجام دهید، ابتدا باید مراحلی که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم را برای ساخت وب سایت خود به کار ببرید:

  • ابتدا شما باید به خرید دامنه و هاست از شرکت‌های مورد اطمینان ایرانی بپردازید. این شرکت‌های ایرانی اعم از: هاست ایران، میهن وب، میزبان فا و ایران سرور هستند. برخی شرکت‌های خارجی نیز مثل: com، godaddy و... وجود دارد. هم‌چنین می‌توانید، از هاست رایگان وردپرس نیز استفاده کنید.
  • در مرحله بعد شما باید برنامه وردپرس را بخرید و یا این‌که می‌توانید آن را از سایت اصلی وردپرس یا از سایت ایرانی با آدرس wordpress.org به صورت رایگان دانلود کنید.
  • سپس به نصب وردپرس بر روی هاست و دامنه بپردازید.
  • در این مرحله شما باید از قالب پیش فرض وردپرس استفاده کنید. البته شما می‌‌توانید به خرید قالب از سایت‌های ایرانی معتبر مثل راست چین، ژاکت و ... یا از سایت‌های خارجی مثل com، themeforest.net و... بپردازید.
  • سپس بر اساس نیازی که دارید به نصب افزونه یا پلاگین اقدام نمایید، شما خرید پلاگین را از سایت های ژاکت و راست چین، انجام دهید.
  • و در مرحله آخر، با بهره بردن از قابلیت‌های پلاگین یا قالب‌های خریداری شده، قالب خود را شخصی‌سازی کنید.
  • طراحی سایت با وردپرس

ووکامرس

ووکامرس توسط یک تیم توسعه به اسم Woo Themes برای اولین بار معرفی شد. ووکامرس با 381187 سایت، یکی از قوی‌ترین فروشگاه‌ساز‌های اینترنتی، درسال 1393  شناخته شد. در آبان 1393 بود، که اولین کنفرانس ووکامرس با عنوان WooConf برگزار شد. ووکامرس تنها یک پلاگین فروشگاه‌ساز متصل شده به وردپرس است، و به تنهایی یک سیستم  مدیریت محتوای مجزا محسوب نمی‌شود.

در حقیقت ووکامرس یک افزونه برای ایجاد  فروشگاه‌ اینترنتی است که بسیاری امکانات و قابلیت‌های وسیع در خود دارد، که شما می‌توانید با استفاده از این قابلیت‌ها به راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی خود بپردازید. ووکامرس این امکان را به شما می‌دهد، که محصولات و خدمات خود را بر بستر وردپرس، به فروش برسانید. در ادامه شما را با امکانات و قابلیت‌های ووکامرس آشنا می‌کنیم.

راه اندازی فروشگاه

همان طور که همه شما عزیزان می‌دانید، طراحی فروشگاه اینترنتی با وردپرس،  یک  راه برای کسب درآمد آنلاین، محسوب می‌‌شود. از سوی دیگر، راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی با وردپرس توسط افزونه بسیار قوی ووکامرس قابل اجرا است. این افزونه یعنی افزونه ووکامرس با دارا بودن بیش از پنج میلیون نصب فعال، یک افزونه محبوب وردپرس است. در کنار این محبوبیت، ووکامرس از کاربردی‌ترین افزونه‌های فروشگاه ساز نیز محسوب می‌شود. که با استفاده از آن، می‌توانید به راحتی هر فروشگاهی که دوست دارید را طراحی کنید.

از سوی دیگر، دقت کنید که شرکتی که افزونه ووکامرس را ارائه می‌دهد، همان شرکتی است، که سازنده وردپرس است. پس شما با خیال راحت برای راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی خود از این افزونه استفاده کنید؛ زیرا بروز رسانی و توسعه ووکامرس توسط شرکت ارائه دهنده به خوبی انجام می‌گیرد، و هیچ مشکلی در این جهت اصلا وجود ندارد. بنابراین هر چه زود‌تر با کمک از این افزونه به کسب درآمد از طریق فروشگاه  خود،  بپردازید.

تنظیم فروشگاه

تنظیمات و پیکربندی ووکامرس، پس از نصب آن، برای راه‌اندازی فروشگاه در وردپرس لازم است؛ تا با استفاده از آن، بتوانید به تنظیم فروشگاه بپردازید، که کلیه این تنظیمات فروشکاه را به دلخواه می‌توانید انجام دهید و پیاده‌سازی کنید. با استفاده از قسمت پیکربندی ووکامرس می‌توانید، به راحتی تنظیمات ووکامرس را پیکربندی کنید، و قسمت‌های مختلف فروشگاه مانند حساب کاربری، مالیات، ایمیل‌ها، بهره‌گیری از واحد ریال یا تومان در فروشگاه ووکامرس و... را کنترل و مدیریت کنید.

فروشگاه ووکامرس در قسمت پیکربندی و تنظیمات خود، تب‌های مختلفی دارد، که خیلی مرتب و دسته‌بندی شده، جای گرفته است، که با استفاده از آن، قادر هستید، به هر تب سر بزنید، تنظیمات مربوط با این تب را  تماشا، بررسی و مدیریت کنید. تنظیمات همگانی ووکامرس مربوط به تنظیمات اصلی فروشگاه شما در ووکامرس است. تنظیمات هویتی و تنظیماتی که به پرداخت مربوط است، بسیار زیاد در این بخش یعنی تنظیمات همگانی ووکامرس، مدیریت می‌شود.

افزودن محصول

پس از نصب کردن ووکامرس در وردپرس، و انجام تنظیمات و پیکربندی ووکامرس، به مرحله افزودن محصول می‌رسیم، که این مرحله در ووکامرس، سومین قدم برای ساخت و  راه‌اندازی فروشگاه در وردپرس است. با افزودن محصول در ووکامرس، شما رسما دارای سایت فروشگاهی خود می‌شوید. بنابراین می‌توانید آن را،  راه‌اندازی کنید. شما در وردپرس با بهره‌گیری، از قسمت افزودن محصول، می‌توانید، امکان فروش برای هر نوع محصولی که می‌خواهید آن را بفروشید، چه محصول دانلودی و چه فیزیکی، پس از منتشر کردن آن‌ها در سایت، فراهم کنید.

به طور کلی، قدم اول، برای مدیریت کردن محصولات در ووکامرس، تا اقدام به افزودن محصول در وردپرس کنید، این است که پس از اینکه به پیشخوان وردپرس وارد شدید، به منوی محصولات> افزودن جدید سر بزنید، تا به صفحه‌ای که مربوط به مدیریت محصولات در ووکامرس است، ورود پیدا کرده و بتوانید، به منتشر کردن محصول در ووکامرس بپردازید. با کلیک کردن روی این منو، صفحه زیر باز می‌شود.

قیمت گذاری

Dynamic Pricing اسم افزونه کاربردی فروشگاه ساز ووکامرس است، که می‌توانید از آن برای قیمت گذاری پویای محصولات فروشگاه ووکامرسی خود استفاده کنید. نحوه محاسبه مقادیر استفاده به این صورت است که، بر اساس مقدار سبد کالای محصول، هر تغییر شخصی یا اینکه بر اساس دسته در سبد خرید، می‌توان انتخاب کرد. بنابراین، اگر که کاربری از آن مقداری که تعیین شده است، بیش‌تر خریداری کند، توسط این افزونه قیمت گذاری محصولات خریداری شده، طبق حجم خرید آن شامل تخفیف می‌شود.

افزونه قیمت گذاری پویا محصولات ووکامرس، این امکان را برای شما فراهم کرده است، که اگر به عنوان مثال مشتری، بیش‌تر از 5 محصول خریداری کرد، شما بتوانید تخفیف‌های گوناگونی را برای آن مشتری لحاظ کنید. حتی شما قادر هستید، بازه‌های گوناگونی از خرید را تعیین کنید. حتی شما می‌توانید برای هر یک از تخفیف‌هایی که قصد دارید بگذارید، محصولاتی را مشخص کنید. همچنین شما می‌توانید تخفیف ویژه‌ای را برای خرید یک محصول خاص در صورتی که مشتری محصول خاص دیگری را خریداری کرده است، در نظر بگیرید.

درگاه‌های بانکی

همان‌‌‌طور که می‌دانید،هدف اصلی ایجاد یک فروشگاه اینترنتی، رسیدن به درآمد است، به همین جهت افزودن درگاه پرداخت به ووکامروس را به طور صحیح باید انجام داد، که یکی‌دیگر از ویژگی های ووکامرس این است، که شما به آسانی قادر هستید، درگاه پرداختی مد نظر خود را به آن، متصل کنید؛ و برای مشتریان خود این امکان را فراهم کرده، که به راحتی دست به خرید بزنند و هزینه آن را پرداخت کنند.

شما قادر هستید، برای افزودن درگاه پرداخت، از افزونه‌هایی که در این حوزه طراحی شده‌اند،بهره ببرید. اگر که می‌خواهید، از یک درگاه پرداخت ایرانی، در ووکامرس، استفاده کنید، باید از افزونه‌هایی مانند افزونه زرین پال،  افزونه بانک ملت و... بهره ببرید. اگر که دارای نماد اعتماد الکترونیکی یا همان Enamad هستید، می‌توانید از درگاه پرداخت ملت استفاده کنید.

نتیجه‌گیری

خبر خوب این است، که شما با استفاده از آموزش‌های وردپرس از مبتدی تا پیشرفته، می‌توانید یک سایت وردپرسی را از صفر تا صد ایجاد کنید و به ادراه آن بپردازید.  سایت‌های بسیار بزرگی در جهان با وردپرس راه‌اندازی شده است، که این محبوبیت، مورد اعتماد بودن و توسعه این سیستم مدیریت محتوا را در دنیا نشان می‌دهد. سیستمی که در اول کار، تنها برای سایت‌های مجله‌ای و وبلاگی مورد استفاده قرار میگرفت. ولی امروزه با توسعه بسیار زیاد و سریع وردپرس، حدودا هر سایتی را با استفاده از آن می‌توان راه‌اندازی کرد.

سایت‌هایی هم‌چون، سایت خودروسازی بنز، سایت پلی استیشن، سایت خبری رویتز، وب‌سایت های مطرح و شناخته شده‌ای هستند، که با استفاده از وردپرس نیرو گرفته‌اند و مشهور شده‌اند. در این مطلب ما سعی کردیم تا حد امکان همه چیز در رابطه با وردپرس را بیان کنیم، تا بتوانید با کمک آن‌ها و امکانات ووکامرس، سایت خود را، راحت تاسیس نمایید.

برگرفنه از مجله خبری همیاروردپرس https://www.hamyarwp.com

    کانال تلگرام زوم لایف
    ارسال نظر
    عکس خوانده نمی‌شود