زوم لایف؛ کمک به زندگی بهتر

استفاده از ماساژ تراپی در منزل به درمان کدام بیماری‌ها کمک می‌کند؟

استفاده از ماساژ تراپی در منزل به درمان کدام بیماری‌ها کمک می‌کند؟

استفاده از ماساژ تراپی در منزل به درمان کدام بیماری‌ها کمک می‌کند؟

از ماساژ درمانی اغلب به عنوان راهی برای کسب آرامش و کاهش استرس استفاده می‌شود. با این حال، استفاده از برخی از تکنیک‌های ماساژ می‌تواند به درمان انواع بیماری‌ها کمک کند. شما می‌توانید از انواع ماساژ‌هایی که توسط ماسورهای حرفه‌ای در مرکز ماساژ یا خدمات ماساژ در منزل ارائه می‌شوند استفاده کنید تا مشکلات، بیماری‌ها و دردهای خود را بهبود و تسکین دهید.

در این مقاله به 11 بیماری که با استفاده از ماساژ درمانی می‌توان آن‌ها را درمان کرد یا از شدت آن‌ها کاهش داد، نگاهی می‌اندازیم. از استرس و اضطراب گرفته تا انواع دردهای عضلانی، ماساژ درمانی یک روش موثر برای بهبود بسیاری از بیماری‌ها و شرایط مختلف است.

ماساژ درمانی چیست؟

ماساژ تراپی نوعی روش درمانی است که با استفاده از عمل ورز دادن و دستکاری کردن ماهیچه‌ها و سایر بافت‌های نرم بدن انسان به منظور بهبود سلامتی و تندرستی، انجام می‌شود. از ماساژ درمانی می‌توان برای تسکین درد، افزایش گردش خون، کاهش استرس استفاده کرد.

انواع روش‌های ماساژ مانند ماساژ سوئدی، ماساژ ورزشی، ماساژ بافت عمیق، ماساژ تایلندی، ماساژ شیاتسو، ماساژ لنفاوی، ماساژ آروماتراپی و ماساژ سنگ داغ وجود دارد که هر کدام می‌توانند به بهبود شرایط و بیماری‌های خاص کمک کنند.
در ادامه نگاهی می‌اندازیم به 11 بیماری که ماساژ درمانی می‌تواند به بهبود و تسکین آن‌ها کمک کند.

ماساژ تراپی به درمان کدام بیماری‌ها کمک می‌کند؟

ماساژ می‌تواند به درمان طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها کمک کند. رایج‌ترین مشکلاتی که ماساژ تراپی می‌تواند به بهبود و تسکین آن‌ها کمک کند شامل موارد زیر می‌باشند:

  • آرتروز
  • افسردگی
  • استرس
  • فیبرومیالژیا
  • سردرد
  • فشار خون بالا
  • اختلالات گوارشی
  • بیخوابی
  • اسکلروز چندگانه
  • تسکین درد بارداری
  • اسکار

1. آرتریت

آرتریت بیماری است که باعث التهاب و درد در مفاصل می‌شود. ماساژ تراپی می‌تواند با افزایش گردش خون و ایجاد آرامش به کاهش این درد کمک کند. علاوه بر این، ماساژ می‌تواند به افزایش دامنه حرکتی و انعطاف پذیری مفاصل کمک کند، که به نوبه خود برای افراد مبتلا به آرتریت مفید می‌باشد.

2. افسردگی

افسردگی یک بیماری روانی است که باعث احساس غم و اندوه، انزوا و خستگی می‌شود. ماساژ تراپی می تواند با افزایش گردش خون و آرامش به بهبود خلق و خو کمک کند. علاوه بر این، ماساژ درمانی می‌تواند به ترشح اندورفین (هورمونی که اثرات تقویت کننده‌ای بر روی خلق و خوی دارد) کمک کند.

3. استرس

استرس یک مشکل شایع است که می‌تواند باعث علائم مختلفی از جمله اضطراب، سردرد و بی خوابی شود. یکی از اصلی‌ترین تاثیرات ماساژ، تسکین استرس و ایجاد آرامش می‌باشد. ماساژ تراپی با ایجاد ریلکسیشن به کاهش استرس کمک کند. علاوه بر این، ماساژ درمانی می‌تواند به بهبود خلق و خو و کاهش اضطراب کمک کند.

شما می‌توانید انواع ماساژهای آرامش بخش را در مراکز ماساژ یا خانه خود دریافت کنید. با دریافت ماساژ در منزل می‌توانید از فواید ضد استرس ماساژ در فضای آرامش بخش منزل خود برخوردار شوید و به آرامش عمیقی دست پیدا کنید.

4. فیبرومیالژیا

فیبرومیالژیا نوعی سندرم درد اسکلتی و عضلانی است که باعث درد و خستگی گسترده و اختلال خواب می‌شود. ماساژ تراپی می‌تواند با افزایش گردش خون و آرامش به کاهش این درد کمک کند. علاوه بر این، ماساژ درمانی می‌تواند به افزایش دامنه حرکتی و انعطاف پذیری در مفاصل کمک کند، که در نهایت برای افراد مبتلا به فیبرومیالژیا مفید می‌باشد.

5. سردرد

سردرد نوعی درد در سر و صورت است که منشا عصبی دارد و بافت‌ها و ساختارهای احاطه کننده مغز با ملتهب و دردناک شدن فرد را آزار می‌دهد. ماساژ درمانی می تواند با افزایش گردش خون و آرامش به کاهش این نوع درد کمک کند. علاوه بر این، ماساژ تراپیی به ترشح هورمون اندورفین که تاثیر تسکین دهنده‌ای بر روی دردها دارد، کمک ‌می‌کند.

6. فشار خون بالا

فشار خون بالا معمولاً با گذشت زمان ایجاد می‌شود. این بیماری می‌تواند به دلیل انتخاب شیوه زندگی ناسالم، مانند عدم فعالیت بدنی کافی و منظم اتفاق بیفتد. برخی مشکلات سلامتی مانند دیابت و چاقی نیز می‌توانند خطر ابتلا به فشار خون بالا را افزایش دهند. ماساژ باعث افزایش گردش خون در بدن و انبساط عروق خونی و رگ‌های لنفاوی می‌شود که جریان خون و لنف را تسریع می‌کند. همچنین تنها پس از 20 دقیقه ماساژ، بدن شروع به ترشح آندورفین‌هایی می‌کند که باعث شل شدن رگ‌های خونی می‌شوند، شدت پمپاژ قلب را کاهش می‌دهد و آدرنال‌ها را از تولید کورتیزول بیشتر منع می‌کند.

7. اختلالات گوارشی

اختلالات گوارشی اغلب از استرس ناشی می‌شوند. ماساژ درمانی می‌تواند به کاهش استرس و تنش مرتبط با اختلالات گوارشی کمک کند. علاوه بر این، ماساژ باعث تحریک سیستم گوارشی می‌شود، که می‌تواند به بهبود هضم کمک کند.

8. کمک به بی‌خوابی

بی خوابی وضعیتی است که باعث ایجاد مشکل در به خواب رفتن یا ماندن در خواب می‌شود. ماساژ درمانی می تواند با افزایش گردش خون و آرامش به بهبود خواب کمک کند. علاوه بر این، ماساژ درمانی می‌تواند به ترشح هورمون اندورفین که تاثیرات مثبتی بر کیفیت خواب دارد کمک کند.

9. مولتیپل اسکلروزیس

مولتیپل اسکلروزیس وضعیتی است که باعث می‌شود سیستم ایمنی بدن به سیستم عصبی حمله کند. ماساژ درمانی می‌تواند با کاهش درد، بهبود گردش خون و ایجاد آرامش به بهبود علائم مولتیپل اسکلروزیس کمک کند. علاوه بر این، ماساژ باعث افزایش دامنه حرکتی و انعطاف پذیری بدن می‌شود.

10. تسکین درد بارداری

دوران بارداری می‌تواند دوران پر درد و رنجی برای بانوان باشد، زیرا بدن تغییرات زیادی را تجربه می‌کند. ماساژ با کاهش استرس، بهبود گردش خون و ایجاد آرامش به کاهش برخی از این ناراحتی‌ها کمک کند. علاوه بر این، ماساژ تراپی با ترشح اندورفین به تسکین دردهای ناشی از بارداری کمک می‌کند.

11. اسکار

اسکار یا جای زخم، اثری است که پس از بهبود زخم‌ها و جراحت‌ها بر روی پوست باقی می‌ماند. بعد از آسیب دیدگی یا جراحی بدن نمی‌داند که چگونه سلول‌های کلاژن را مرتب کند. این باعث می‌شود تا سلول‌های کلاژن به یکدگیر بچسبند و ساختار طبیعی خود را از دست دهند. استفاده از ماساژ باعث می‌شود تا این بافت‌ها تجزیه شده و فیبرهای کلاژن دوباره تراز شوند.

    کانال تلگرام زوم لایف
    ارسال نظر
    عکس خوانده نمی شود