رفع کافئین چای سبز

از آنجایی که افراد زیادی از اثرات مخرب کافئین مطلع هستند، اکثرا از نوشیدن چای سبز صرف نظر می کنند اما هنوز هم خواهان مزایای زیاد چای سبز هستند. خوشبختانه دو شیوه ی صنعتی و یک شیوه ی خانگی وجود دارد که کافئین چای سبز را رفع می کند. در ادامه با زوم لایف همراه باشید.
رفع کافئین چای سبز به روش های صنعتی
روش صنعتی 1
در این روش برگ های چای سبز با اتیل استات به عمل آورده می شوند که اکثر کافئین آن را می کشد. متاسفانه مقدار زیادی از آنتی اکسیدان ، پلی فنول و ویتامین های نیز همراه با کافئین چای سبز از دست می روند.
روش صنعتی 2
این روش شامل عمل آوری برگ های چای سبز با آب و کربن دی اکسید است و در مورد حفظ پلی فنول ها موثر تر است.
روش خانگی رفع کافئین چای سبز
این شیوه بسیار ساده است. این روش شامل خیساندن چای سبز در آب داغ به صورت مکرر و بیرون آوردن از آب است (می توانید این چای را برای کسانی که چای بدون کافئین می خواهند سرو کنید) هر چه بیشتر این شیوه را تکرار کنید کافئین کمتری در چای می ماند.
اما این موضوع درباره ی طعم و مزه نیز صدق می کند. سعی کنید این کار را زیاد از حد انجام ندهید. دو یا سه عمل خیساندن احتمالا کافی و امن است. بالاخره شما چای سبز می خواهید نه آب داغ بی مزه، درست است؟
