زوم لایف؛ کمک به زندگی بهتر

پروتز سینه: انواع، مزایا و عوارض آن

پروتز سینه: انواع، مزایا و عوارض آن

پروتز سینه: انواع، مزایا و عوارض آن

پروتز سینه یکی از رایج‌ترین عمل‌های زیبایی جایگزینی است. پروتز سینه اندازه‌ی سینه‌های شما را افزایش می‌دهد. کاندیداهای این عمل باید از سلامت جسمی و روانی برخوردار باشد و انتظارات واقع‌بینانه‌ای داشته باشند.

پروتز سینه چیست؟

پروتز سینه (ایمپلنت سینه) ابزاری مصنوعی (جایگزین) است که با کمک جراحی داخل سینه‌های شما قرار می‌گیرد. پروتزهای سینه، پوسته‌ای از جنس سیلیکون دارند و با ژل سیلیکون و یا سالین (آب‌نمک استریل) پر شده‌اند.

پزشکانی که عمل پروتز سینه را انجام می‌دهند جراح پلاستیک نامیده می‌شوند. ممکن است شما بعد از از دست دادن سینه‌هایتان به خاطر سرطان بخواهید که عمل پروتز سینه انجام دهید. ممکن است فرد سالمی باشید که می‌خواهد شکل یا اندازه‌ی سینه‌هایش را تغییر دهد. بازسازی سینه به عملی گفته می‌شود که در آن برای فردی که دچار سرطان سینه شده بود از پروتز سینه استفاده خواهد شد. بزرگ کردن سینه به عملی گفته می‌شود که در آن برای فردی سالم از پروتز سینه استفاده می‌شود تا شکل و اندازه‌ی سینه‌هایش تغییر پیدا کند. عمل بزرگ کردن سینه با نام بوب جاب نیز شناخته می‌شود.

مزایای پروتز سینه

مزایای پروتز سینه

پروتز سینه محبوب‌ترین راه برای بزرگ کردن و افزایش سایز سینه است. اگر در فکر انجام عمل بزرگ کردن سینه هستید، در اینجا به 5 مورد از مزایای فوق‌العاده‌ی آن اشاره می‌کنیم:

افزایش تقارن سینه

 

همه‌ی زنان کمی دچار عدم تقارن سینه‌ها هستند، اما در برخی از آن‌ها این تفاوت در اندازه به قدری زیاد است که روی اعتماد به نفس آن‌ها تأثیر می‌گذارد و خرید لباس را برای آن‌ها دشوار می‌کند.

جراحی پروتز سینه راه خوبی برای متوازن کردن سینه‌های نامتقارن است. می‌توانید برای هر یک از سینه‌هایتان پروتزی با اندازه، شکل و برجستگی مختلف انتخاب کنید و این امر بدان معناست که این عمل می‌تواند سینه‌هایی مشابه هم برای شما به ارمغان بیاورد که در زیر لباس، لباس زیر و مایو بسیار زیبا خواهند بود.

حجم و انحنای بیشتر

برخی از زنان با سینه‌هایی متولد شده‌اند که کوچک هستند و انحنای مدنظر را برای اندام آن‌ها ایجاد نمی‌کنند. پروتز سینه باعث می‌شود که قسمت بالای سینه‌ها حجم پیدا کند و به همین دلیل جراحی بزرگ کردن سینه راهی مؤثر برای انحنا و حجم دادن به شکل اندام شماست.

خواه هدف شما افزایش سایز باشد یا تنها هدفتان اندازه شدن لباس‌هایتان باشد، عمل بزرگ کردن سینه می‌تواند ظاهر و شکلی که می‌خواهید را برای شما به وجود بیاورد.

ظاهری جوان‌تر

با افزایش سن، بسیاری از زنان متوجه می‌شوند که سینه‌هایشان دچار افتادگی شده و حجم خود را از دست داده است. در برخی از موارد، بزرگ کردن سینه، مخصوصاً اگر همراه با جراحی لیفت سینه انجام شود (بزرگ کردن ماستوپکسی سینه)، باعث بازگشت جوانی ظاهر و جذابیتی که داشتید خواهد شد. 

متوازن شدن اندازه‌ی اندام‌ها

پروتز سینه کمک می‌کند تا بدنتان متوازن‌تر به نظر برسد. زنانی که باسن بزرگ و سینه‌های کوچکی دارند احساس می‌کنند که بدنشان متعادل نیست و پایین تنه سنگین‌تری دارند. انجام جراحی بزرگ کردن سینه برای داشتن سینه‌های بزرگ‌تر، کمک می‌کند تا اندام متوازن‌تری داشته باشید.

تفاوت بین پروتز سالینی و پروتز سیلیکونی چیست؟

انواع پروتز سینه

پروتز سینه‌ی سالینی و سیلیکونی هر دو پوسته‌ای از جنس سیلیکون دارند. تفاوت پروتزها در ماده‌ی داخل آن و احساس آن است.

پروتز سینه سالینی

پروتز‌های سالینی با آب‌نمک استریل پر شده‌اند. این پروتزها معمولاً خالی داخل سینه قرار می‌گیرند و بعد از جایگذاری در محل مناسب پر می‌شوند. پروتز سالینی برای زنان 18 سال به بالا قابل استفاده است تا سینه‌هایشان را بزرگ‌تر کند.

پروتز سینه سیلیکونی

پروتزهای سیلیکونی با ژل سیلیکون پر شده‌اند. اکثر افراد عقیده دارند که پروتز سیلیکونی ظاهر و احساسی مانند سینه‌ی طبیعی دارد. پروتزهای سیلیکونی برای زنان 22 سال به بالا برای بزرگ کردن سینه استفاده می‌شوند. برای بازسازی سینه، در هر سنی می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.

در طول عمل پروتز سینه چه کارهایی انجام می‌شود؟

در طول عمل پروتز سینه، بیهوش (در خواب عمیق) هستید و درنتیجه هوشیار نیستید و دردی احساس نخواهید کرد. بعد از اینکه خوابیدید، برشی (انسیژن) در یکی از 4 قسمت بدن ایجاد خواهد شد تا اسکار پروتز سینه مشهود نباشد. انواع برش‌ها عبارتند از:

  • پری‌آرئولار: برشی در اطراف لبه‌ی خارجی آرئولا (هاله‌ی رنگی دور نوک سینه) ایجاد خواهد شد.
  • اینفرامماری: برشی در چین بین پایین پستان و قفسه‌ی سینه.
  • ترانس‌آگزیلاری: برشی در زیربغل.
  • ترانس آمبلیکال (دور ناف): برش در ناف.

هر کدام از این برش‌ها مزایا و معایبی دارند. با پزشکتان درباره‌ی بهترین برشی که مناسب شما باشد صحبت کنید. سپس پروتزهای سینه از طریق این برش‌ها داخل سینه قرار می‌گیرند و یا زیر بافت سینه و عضله‌ سینه و یا بین عضله‌ی سینه و بافت سینه جایگذاری می‌شوند.

بعد از عمل پروتز سینه چه می‌شود؟

بعد از اتمام جراحی پروتز سینه، پزشکتان سوتین حمایتی مخصوص یا پانسمان فشاری روی سینه‌هایتان قرار خواهد داد. متخصص بیهوشی تزریق داروی بیهوشی به بدن شما برای خواب ماندن را متوقف خواهد کرد. به اتاق ریکاوری منتقل خواهید شد و پزشکان منتظر می‌مانند تا به هوش بیایید و سلامت کلی شما را بررسی خواهند کرد.

بعد از اینکه به هوش آمدید، ممکن است سینه‌هایتان متورم باشند و احساس سنگینی در قفسه‌ی سینه داشته باشید. پزشکان چندین ساعت سلامت کلی شما را کنترل خواهند کرد. به محض اینکه تشخیص دهند که دیگر نیازی به تحت کنترل بودن ندارید، شما را مرخص خواهند کرد (می‌توانید به خانه بروید). باید یکی از اعضای خانواده یا یک دوست همراهتان باشد و شما را به خانه ببرد و 24 ساعت بعد از جراحی پروتز سینه از شما مراقبت کند.

به طور میانگین بدن شما باید در عرض 6-8 هفته بعد از عمل پروتز سینه به طور کامل بهبود یابد.

خطرات پروتز سینه چیست؟

عمل پروتز سینه خطراتی دارد که عبارتند از:

  • عوارض پروتز سینه: دو دسته عوارض وجود دارد: عوارض کوتاه‌مدت و عوارض طولانی‌مدت. عوارض کوتاه‌مدت ممکن است در طول جراحی یا بعد از آن رخ دهند؛ خونریزی مثالی برای این دسته است. عوارض طولانی‌مدت بعد اتفاق می‌افتند و ممکن است شامل مواردی مانند سفت شدن پروتز باشند.
  • جراحی لیفت سینه: پروتز سینه اندازه‌ی سینه را افزایش می‌دهد، اما سینه‌ها را لیفت نمی‌کند. اگر می‌خواهید اندازه‌ی سینه‌هایتان را بزرگ‌تر کنید و افتادگی آن را برطرف کنید، عمل پروتز سینه و لیفت سینه را باهم انجام دهید.
  • عمل‌های بیشتر: اگرچه نتایج عمل پروتز سینه ماندگار هستند، اما هرچه از زمان انجام آن بگذرد احتمال نیاز به جراحی‌های بیشتر افزایش خواهد یافت. عمل‌های بیشتر شامل خارج کردن/تعویض پروتز، برداشتن بافت اسکار یا جابجا کردن پروتز هستند.
  • عوارض شیردهی: بسیاری از زنانی که عمل پروتز سینه انجام می‌دهند می‌توانند شیردهی داشته باشند، اما برخی هم نمی‌توانند یا میزان شیری که سینه‌هایشان تولید می‌کند تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.

شما میتوانید تمامی عوارض‌های جانبی جراحی پروتز سینه را با مشورت با یک پزشک متخصص و سوال درباره اینکه آیا کاندیدای مناسبی برای این جراحی هستید یا خیر رفع نمایید و با خاطری آسوده جراحی پروتز سینه را انجام دهید.

آیا باید جراحی پروتز سینه انجام دهم؟

جراحی پروتز سینه یک تصمیم شخصی است. اگر می‌خواهید اندازه‌ی سینه‌هایتان را افزایش دهید، می‌توانید به جراح پلاستیک مراجعه کرده و درباره‌ی راه‌های موجود صحبت کنید. پروتز سینه می‌تواند اعتماد به نفستان را افزایش دهد، اما باید توجه داشته باشید که ماندگاری پروتز سینه به طور متوسط حدود 10 سال است. ممکن است لازم باشد تا چندین بار در طول عمر خود عمل پروتز سینه انجام دهید. درباره‌ی سؤالات و نگرانی‌های خود با پزشکتان گفت‌وگو کنید و با نتایج و خطرات آن بیشتر آشنا شوید.

    کانال تلگرام زوم لایف
    ارسال نظر
    عکس خوانده نمی شود