زوم لایف؛ کمک به زندگی بهتر

معرفی ماهی‌هایی که دارای کمترین میزان تیغ هستند

معرفی ماهی‌هایی که دارای کمترین میزان تیغ هستند

معرفی ماهی‌هایی که دارای کمترین میزان تیغ هستند

معرفی کم‌تیغ‌ترین ماهی‌ها برای آن‌ها که عاشق ماهی هستند می‌تواند به یکی از کابردی‌ترین محتواها تبدیل شود. اگر شما از آن دسته از آدم‌هایی هستید که انواع ماهی را به خاطر تیغ و استخوانش نمی‌خورید و خودتان را از خوردن این غذای دریایی خوشمزه و لذیذ با خواص فراوان محروم کرده‌اید پیشنهاد می‌کنیم حتما این متن را دنبال کنید.

در ادامه در نظر داریم کم‌تیغ‌ترین انواع ماهی را به شما معرفی کنیم که با خرید آن‌ها دیگر لازم نیست نگران تیغ و استخوان ماهی باشید. به عبارتی خرید ماهی با این راهنمایی، به فرآیندی خوشایند تبدیل خواهد شد. برای خرید ماهی تازه این سایت را پیشنهاد میدهیم.

البته قبل از هر چیز باید به یک نکته‌ی مهم اشاره کنیم و آن هم این است که، لزوما کم تیغ‌ترین ماهی، بهترین ماهی یا باکیفیت‌ترین ماهی نخواهد بود. این موضوع را به یاد داشته باشید.

لیست کم‌تیغ‌ترین ماهی‌ها

سردسته‌ی این لیست ماهی شیر است

گوشت ماهی شیر از نظر قیمت مقرون به صرفه‌تر از ماهی‌های دیگر است و میزان ضایعات بسیار کمتری نسبت به ماهی‌های دیگر دارد.  تیغ و تعداد فلس‌های ماهی شیر بسیار کم است به همین دلیل ماهی شیر از ماهی‌های بسیار محبوب و پرطرفدار کشور برای پخت و پز است.

دومین ماهی، ماهی حلوا سفید است

ماهی حلوا سفید یکی از انواع ماهی‌ها است که دارای گوشتی با چربی متوسط و بسیار لذیذ و نرم است.با افزایش اندازه‌ی ماهی، کیفیت گوشت و طعم آن افزایش می‌‌یابد. گوشت آن به راحتی فیله شده و از استخوان جدا می‌‌گردد. این ماهی دارای استخوان و خارهای کم، نرم و غیر آزاردهنده می‌‌باشد و ضایعات آن کم است.

سومین ماهی این لیست، ماهی هامور است

ماهی هامور یکی از ممتازترین انواع ماهی است. میزان ضایعات و تیغ آن متوسط است. قلیه ماهی این ماهی به دلیل بافت و مزه خاص بسیار متداول است .البته به جز قلیه ماهی می‌توانید از آن برای سرخ کردن، کبابی و شکم پر نیز استفاده کنید.

ماهی شوریده در جایگاه چهارم قرار دارد

خرید ماهی شوریده به یک دلیل اصلی یعنی کم تیغ بودن اتفاق می‌افتد. میزان بالای منیزیوم و اسیدهای چرب در این ماهی، قابل مقایسه با هیچ ماده غذایی دیگری نیست. ماهی شوریده سرشار از ویتامین‌هایی همچون A، D، B12، B3، B6 و E است.

پنجمین جایگاه متعلق به ماهی شورت است

بهترین ماهی برای کباب کردن، در بین انواع ماهی، ماهی شورت است. معمولا برای تهیه غذا از ماهی شورت استخوان‌های آن را قبل از پختن در نمی‌آورند و همان‌طور آن را کباب می‌کنند. شورت یکی ازماهی‌های جنوب است که طرفداران زیادی دارد. مصرف عمده‌ی این ماهی به صورت سرخ کردن، کبابی بوده تا جایی که بعضی از ساحل‌نشینان از نوع کوچک آن بیشتر استقبال می‌کنند.

ماهی تن(هوور) در جایگاه ششم قرار گرفته است

ماهی تن یا هوور یکی از پرطرفدارترین انواع ماهی در جهان به شمار می‌رود و جزء محبوبترین غذاهای دریایی است . گوشت ماهی هوور کمی تیره بوده و دارای بافت نرم و لطیفی است. میزان تیغ آن کم و به راحتی از گوشت جدا می‌شود.میزان ضایعات آن کم تا متوسط است. مصرف این ماهی به کسانی که گیاه‌خوار هستند و کمتر در معرض نور خورشید قرار می‌گیرند نیز به شدت توصیه می‌شود.

ماهی سوکلا (سکن)، ماهی هفتم این لیست است

اگر با تیغ ماهی مشکل دارید ماهی سوکلا(سکن) بهترین ماهی در بین ماهی‌های جنوب است.اولین ویژگی ماهی سکن در گوشت لخم و بدون تیغ آن است.

هشتمین ماهی، ماهی راشگو است

ماهی راشگو تازه جنوب دارای گوشتی نرم با بافت لطیف و میزان چربی کم است.گوشت سفید و نرم این ماهی پس از پخت طعمی دلچسب می‌‌دهد. خارها و تیغ‌های گوشت این ماهی به راحتی جدا شده و آزار دهنده نیست. ماهی راشگو تازه دارای ضایعات کمی بوده و گوشت آن سرشار از مواد مغذی، ویتامین‌ها و امگا3 است که برای سلامتی مفید بوده و خواص بسیاری دارد.

ماهی سنگسر نهمین ماهی در لیست ما است

ماهی سنگسر گوشت سفید، لذیذ و کم تیغی دارد و همین خواص ماهی سنگسر سبب شده تا جنوبی ها بتوانند یک غذای بسیار خوشمزه از این ماهی درست کنند.

آخرین ماه لیست ده‌تایی ما، ماهی میش است

گوشت سفید و کم تیغ این ماهی بسیار لذیذ است به همین دلیل طرفداران بسیاری دارد. این ماهی علاوه بر دارا بودن میزان بالای پروتئین، از منابع غني فلوئور است. میزان ضایعات آن متوسط است.

    کانال تلگرام زوم لایف
    ارسال نظر
    عکس خوانده نمی شود