زوم لایف؛ کمک به زندگی بهتر

قهوه سبز چیست و چه خواصی دارد؟

قهوه سبز چیست و چه خواصی دارد؟

قهوه سبز چیست و چه خواصی دارد؟

قهوه سبز در حقیقت همان قهوه معمولی است که هنوز در فرآیند شیمیایی، فرآوری نشده است. در فرآیند فرآوری قهوه سبز، اسید کلروژنیک کاهش می یابد که در قهوه سبز این اسید کلروژنیک دست نخورده است که فواید سلامتی فراوانی دارد. با مطالعه این مطلب با خواص قهوه سبز آشنا شوید. در ادامه با زوم لایف همراه باشید.

قهوه سبز چیست؟

قهوه سبز دانه های قهوه دانه (لوبیا) از میوه Coffea که هنوز نرسیده است. روند رسیدن یا رست شدن دانه های قهوه مقدار اسید کلروژنیک شیمیایی کاهش می دهد. بنابراین، دانه های قهوه سبز در یک سطح بالاتری از اسید کلروژنیک در مقایسه با به دانه های قهوه عادی که طی فرایند منظم و کامل به وجود آمده است قرار گرفته است.

  • قهوه سبز طعم تلخ و آشنای قهوه را ندارد و بیشتر به یک نوشیدنی گیاهی شبیه است.
  • قیمت قهوه سبز در نوسان است و معمولاً قیمت قهوه سبز از قهوه معمولی گران تر است.

قهوه سبز

ترکیبات قهوه سبز

قهوه سبز به نسبت قهوه معمولی از کافئین کمتری تشکیل شده است و در حدود 20 درصد قهوه معمولی کافئین دارد؛ درنتیجه بسیاری از عوارض ناشی از کافئین در قهوه سبز کمتر می باشد و در عوض دارای مقادیر فراوانی کلروژنیک اسید می باشد. کلروژنیک اسید نوعی کافئیک اسید است که در قهوه معمولی و قهوه سبز یافت می شود. قهوه معمولی بعد از بو دادن مقداری از کلروژنیک اسید خود ار از دست می دهد.

خواص قهوه سبز

قهوه سبز که نشات گرفته از دانه های قهوه طبیعی (غیر بو داده) می باشد یک مکمل غذایی و درمانی برای افزایش سلامت بدن است. این مکمل خالص شامل مواد تشکیل دهنده فعال تر و از دانه های قهوه می باشد، از جمله اسید کلروژنیک حیاتی، که برای افزایش توانایی و تحریک کاهش وزن آسان و همچنین برای کمک به سلامت قلب شناخته شده است. مطالعات علمی نشان می دهد قدرت اسید کلروژنیک، به عنوان راهی است برای ارتباط بدن انسان در تولید و پردازش قند خون می باشد.

از آنجا که قند خون نقش مهمی در وزن ما ایفا می کند، انتخاب قهوه سبز به عنوان یک مکمل غذایی برای کاهش وزن انتخاب هوشمندی خواهد بود. به عبارت دیگر، اثر قهوه سبز از نظری علمی کاملا مورد حمایت قرار گرفته است.

مردم قهوه سبز را برای درمان چاقی، دیابت، فشار خون بالا، بیماری آلزایمر، و عفونت های باکتریایی استفاده می کنند.

قهوه سبز و لاغری

پس از سخنان دکتر اوز (کاهش وزن شناخته و محبوب شد. در پی سخنان دکتر اوز اشاره شده است به عنوان "دانه قهوه سبز، چربی را به سرعت می سوزاند " و ادعا می کند که هیچ ورزش یا رژیم غذایی مورد نیاز نمی باشد.

تحقیقات نشان داده اند که کافئین موجود در قهوه سبز منجر به افزایش متابولیسم در حدود 3 الی 11 درصد شده که این فرآیند در کاهش وزن موثر می باشد. علاوه بر این کلروژنیک اسید موجود در قهوه سبز با تداخل در جذب کربوهیدرات ها (نشاسته و قند) منجر به کاهش مقدار جذب و کاهش سرعت جذب آنها و همچنین کاهش ترشح انسولین می‌شود و مقاومت به انسولین کاهش پیدا می کند. بهترین زمان مصرف قهوه برای لاغری. حدود پانزده دقیقه قبل از صبحانه و ناهار و شام است و باید دقت کنید که در مصرف قهوه سبز زیاده روی نکنید.

رایج شده است که هر چه بیشتر قهوه سبز بخورند، می توانند سریع تر لاغر شوند ولی این چنین نیست و مصرف بیش از سه بار در روز از ترکیبات حاوی قهوه سبز (مانند دمنوش لاغری مری تی)، تاثیر بیشتری روی کاهش وزن شما ندارد.

همچنین مطالعات بر روی موش ها نشان داده که قهوه سبز می تواند از طرق مختلف سلولی منجر به کاهش جذب چربی، کاهش ذخیره چربی در کبد و افزایش هورمون های چربی سوز طبیعی در بدن مانند آدیپونکتین شود. این مطالعات نشان داده اند که قهوه سبز می تواند سطح کلسترول و چربی خون را نیز کاهش دهد.

قهوه سبز و درمان دیابت

یکی دیگر از خواص قهوه سبز درمان دیابت است. دانشمندان اثبات کرده اند که قهوه سبز می‌تواند در درمان و پیشگیری از بیماری دیابت سودمند باشد.

قهوه سبز و کاهش فشار خون

قهوه سبز در کاهش فشار خون و ریسک ابتلا به بیماری های قلبی عروقی ناشی از آن موثر می باشد اما نیاز به مطالعات بیشتری می باشد.

قهوه سبز و پیشگری از سرطان

ترکیب آنتی اکسیدانی اسید کلروژنیک موجود در قهوه سبز می تواند در پیشگیری از بسیاری از بیماری‌های شایع و سرطان ها نقش داشته باشد.

طرز تهیه قهوه سبز

قهوه سبز را چگونه مصرف کنیم؟

پودر قهوه سبز یا ساشه آماده قهوه سبز را از بازار تهیه کنید و با قهوه ساز، قهوه سبز تهیه کنید. طرز تهیه قهوه سبز بدون قهوه جوش هم امکان پذیر است. در یک فنجان آب جوش. یک تا دو قاشق پودر قهوه سبز بریزید و بر اساس ذائقه خودتان، به میزان کمی شکر اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و بعد از 5 دقیقه میل کنید.

بهترین زمان مصرف قهوه سبز برای لاغری. حدود پانزده دقیقه قبل از صبحانه و ناهار و شام است و باید دقت کنید که در مصرف قهوه سبز زیاده روی نکنید.

قهوه سبز در طب سنتی

مزاج قهوه سبز سرد و خشک است. نوشیدن آب پخته قهوه سبز باز کننده سدد و مسکن درد و گرمى و سوزش صفرا و سودا و پاک کننده اخلاط غلیظ است. بعلاوه قهوه سبز در تب هاى خونى و صفراوى و سوداوى در اوایل و بعد از بروز حصبه و آبله و تب ربع مفید است. قهوه سبز درمان زردی و ادرارآور و کاهنده ورم بدن و دافع سرفه بلغمى و نزلات و مقوى معده و درمان انواع سردرد و مالیخولیا، بواسیر و به گفته حکیم عماد الدین محمود. قهوه سبز در درمان جذام مفید مى‏ باشد. نیمه بریان قهوه (قهوه سبز) برای درمان اسهال و رفع خواب آلودگی مفید است.

نکات احتیاط قهوه سبز:

  • قهوه سبز و قرص قهوه سبز و کپسول قهوه سبز تا 200 میلی گرم روزانه، تا 12 هفته. ایمن و بدون عارضه است.
  • قهوه سبز هم کافئین دارد و مانند قهوه و دیگر نوشیدنی های دارای کافئین. علائم مرتبط با کافئین را بروز می دهد. کافئین می تواند باعث بی خوابی، افزایش تمرکز، نا آرامی و در مصرف زیاد باعث ناراحتی معده، حالت تهوع و افزایش ضربان قلب شود.
  • مصرف زیاد قهوه سبز در افرادی که بیماری های اضطرابی دارند. توصیه نمی شود.
  • قهوه سبز باعث کاهش قند خون می شود و دیابتی های عزیز در حین مصرف قهوه سبز، قند خون خود را کنترل کنند.
  • قهوه سبز در بارداری و شیردهی بهتر است با احتیاط مصرف شود یا مصرف نشود.
  • عوارض قرص قهوه سبز هم تقریبا مشابه نوشیدنی های قهوه سبز است، البته می بایست توضیحات داخل جعبه قرص یا کپسول قهوه سبز هم به دقت مطالعه کنید.
کانال تلگرام زوم لایف
توجه: محتوای مجله زوم لایف، جایگزین نسخه پزشکان نیست. اگر مشکل پزشکی دارید، برای تشخیص و درمان به پزشک مراجعه کنید.

شعار ما در مجله اینترنتی زوم لایف، کمک به زندگی بهتر با ارائه محتوای مفید درباره سلامتی است. برای این منظور از منابع معتبر خارجی که در حوزه سلامت و سبک زندگی است فعال هستند برای تولید محتوا و ارائه آن به شما کاربران محترم استفاده می‌کنیم.

ارسال نظر
عکس خوانده نمی‌شود