زوم لایف؛ کمک به زندگی بهتر

اگر زولبیا و بامیه مصرف می کنید، بخوانید!

مکمل منیزیم مگنی ول

اگر زولبیا و بامیه مصرف می کنید، بخوانید!

اگر زولبیا و بامیه مصرف می کنید، بخوانید!

در ماه رمضان، بازار زولبیا و بامیه داغ می شود و بیشتر افراد به عنوان شیرینی بر روی سفره از آن استقبال می کنند. زولبیا و بامیه شیرینی محبوب در ماه رمضان است اما باید مراقب خوردن زولبیا و بامیه باشید. بنظر شما زولبیا و بامیه دوست یا دشمن سلامتی است؟ توضیحات کاملی درباره زولبیا و بامیه آماده کرده ایم که پیشنهاد می کنیم در ادامه با زوم لایف همراه باشید.

زولبیا و بامیه یکی از پرطرفدارترین خوراکی های ماه مبارک رمضان است که سر سفره افطار و سحر دیده می شود. شاید بتوان گفت که بعد از خرما، مهمترین شیرینی افطار و سحر روزه داران است. معمولاً در فرآیند پخت زولبیا و بامیه از روغن چندبار استفاده شده و با دمای بسیار بالا استفاده می شود و همین موضوع سلامت این شرینی را تحت شعاع قرار میدهد. اگر زولبیا و بامیه مصرف می کنید حتی الامکان از نوع مرغوب زولبیا و بامیه استفاده کنید.

اشتیاق بیشتر روزه داران به شیرینی

با توجه به فاصله زیادی که بین وعده غذایی سحر تا افطار است، گلیکوژن کبد مصرف شده و فرد ولع زیادی برای خوردن شیرینی پیدا می کند. از این رو متاسفانه افراد در مصرف زولبیا و بامیه که مملو از قندهای تصفیه شده و چربی های اشباع هستند، افراط می‌کنند.

در مصرف زولبیا و بامیه احتیاط کنیم

خوردن زولبیا و بامیه در وعده سحری باعث ترشح انسولین و گرسنگی در طول روز می شود و کسانی که دیابت نوع یک یا چربی خون دارند اصلا نباید این نوع شیرینی جات را مصرف کنند. مقدار مصرف زولبیا و بامیه باید محدود و در حد رفع نیاز ذائقه فرد باشد نه رفع نیاز وعده غذایی، مصرف زیاد آن در وعده افطار باعث افزایش قند و چربی خون شده و تعادل چربی های بدن را خنثی می کند و از سویی باعث افزایش فشار خون، چربی های بدن، بیماری های قلبی و عروقی می شود. بهتر است به جای تامین قند بدن در طول روزه داری، از غلات (نان و برنج) استفاده کنیم و از خوردن خوراکی های چرب و شیرین مثل حلوا، زولبیا، بامیه، گز و سوهان پرهیز شود.

طبخ و آماده کردن زولبیا و بامیه

جوشیدن زولبیا و بامیه در روغن چندبار مصرف شده و با دمای بالا احتمالا آنها را سمی می کند، از آنجا که نوع طبخ و آماده کردن این شیرینی کمی مشکل دارد، باید در مصرف آن بسیار محتاط بود. وجود اسیدهای چرب برای سلامتی مضر است و منجر به گرفتگی و بیماری های قلبی و عروقی، ایجاد سرطان و بیماری های التهابی می شوند چون که حرارت زیاد، روغن را اکسید و بیش از حد مجاز شدن اکسیدها، رایکال های آزاد را تولید می کند. همچنین زولبیا و بامیه هرچه رنگشان تیره تر باشد یعنی بیشتر سرخ شده و مضرات بیشتری دارند.

طبخ و آماده کردن زولبیا و بامیه

یکی دیگر از مشکلات زولبیا و بامیه این است که به دلیل قند بالا اشتها را کور می کند و فرد با نخوردن غذای کافی، کمبود تغذیه می گیرد؛ از این رو زولبیا و بامیه جز انر‍ژی، فقط کربوهیدرات و چربی دارد.

زولبیا و بامیه از کجا تهیه کنیم؟

بهتر است زولبیا و بامیه از شیرینی فروشی هایی دارای مجوز بهداشتی تهیه شود، چرا که برخی اماکن تهیه زولبیا و بامیه از روغن جامد، نیمه سوخته و رنگ های غیر مجاز استفاده می کنند که تهدید کننده سلامت افراد است.

کانال تلگرام زوم لایف
توجه: مطالب موجود در مجله زوم لایف، جایگزین نسخه پزشکان نیست. اگر مشکل پزشکی دارید، برای تشخیص و درمان به پزشک مراجعه کنید.

شعار ما در مجله اینترنتی زوم لایف، کمک به زندگی بهتر با ارائه محتوای مفید درباره سلامتی است. برای این منظور از منابع معتبر خارجی که در حوزه سلامت و سبک زندگی است فعال هستند برای تولید محتوا و ارائه آن به شما کاربران محترم استفاده می‌کنیم.

ارسال نظر
عکس خوانده نمی‌شود