رژیم لاغری 15 روزه؛ پاکسازی بدن و کاهش وزن

آیا برای کاهش وزن به دنبال رژیم لاغری هستید؟ ما در مطالب جداگانهای در سایت زوم لایف درباره رژیم غذایی مناسب برای کاهش وزن یا نکاتی شروع یک رژیم غذایی عالی توضیح دادهایم، اما در این مطلب میخواهیم یک رژیم لاغری 15 روزه برای پاکسازی بدن و کاهش وزن به همراه آموزش تهیه 7 غذای رژیمی را معرفی کردهایم که پیشنهاد میکنیم در ادامه با ما همراه باشید.
در ابتدا برنامه رژیم 15 روزه را توضیح دادهایم و بعد از آن آموزش تهیه غذاهای رژیمی را مشاهده خواهید کرد.
رژیم لاغری 15 روزه
روز اول
- صبحانه: مربای هویج + 1 لیوان شیربادام
- ناهار: سالاد مخصوص
- شام: 30 گرم مغز بادام + 10 عدد انجیر خشک + 1 عدد میوه فصل
روز دوم
- صبحانه: مربای سیب + 1 لیوان شیر بادام
- ناهار: حلیم جوانه گندم + 1 عدد میوه فصل
- شام: 5 قاشق غذاخوری کنجد خام با پوست + 5 عدد خرما + 1 عدد میوه فصل
روز سوم
- صبحانه: مربای موز + 1 لیوان شیربادام
- ناهار: خوراک مخلوط + 5 عدد خرما + 1 عدد میوه فصل
- شام: 10 عدد بادام هندی + 10 عدد انجیرخشک + 1 عدد میوه فصل
روز چهارم
- صبحانه: مربای خیار بوتهای + 1 لیوان شیربادام
- ناهار: سوپ کرفس + 5 عدد خرما + 1 عدد میوه فصل
- شام: حلوای مخصوص + 1 خیار بوتهای
روز پنجم
- صبحانه: مربای به + 1 لیوان شیربادام
- ناهار: دلمهی فلفل سبز با گوجه + 5 عدد انجیر + 1 عدد میوه فصل
- شام: 50 گرم نارگیل + 5 عدد خرما + 1 عدد میوه فصل
روز ششم
- صبحانه: 50 گرم جوانه گندم + 1 قاشق مرباخوری عسل + 10 عدد مغز بادام خام + 1 عدد میوه فصل
- ناهار: حلیم جوانه گندم + 1 عدد میوه فصل
- شام: 40 گرم مغز بادام خام + 5 عدد خرما + 1 میوه فصل
روز هفتم
- صبحانه: مربای هویج + 1 لیوان شیربادام
- ناهار: دلمه فلفل سبز و گوجه + 5 عدد انجیرخشک + 1 عدد میوه فصل
- شام: 5 قاشق کنجد خام با پوست + 5 عدد انجیر + 1 عدد میوه فصل
روز هشتم
- صبحانه: مربای سیب + 1 لیوان شیربادام
- ناهار:سوپ کرفس + 5 عدد خرما + 1 عدد میوه فصل
- شام: 30 گرم مغز گردو + 1 قاشق غذاخوری عسل + 1 عدد میوه فصل
روز نهم
- صبحانه: مربای موز + 1 لیوان شیربادام
- ناهار: سالاد مخصوص
- شام: 500 گرم میوه فصل
روز دهم
- صبحانه: مربای خیار + 1 لیوان شیربادام
- ناهار: حلیم جوانه گندم + 1 عدد میوه فصل
- شام: 30 گرم مغز بادام + 10 عدد انجیر خشک + 1 عدد میوه فصل
روز یازدهم
- صبحانه: 50 گرم جوانه گندم + 1 قاشق مرباخوری عسل + 10 عدد بادام خام + 1 عدد میوه فصل
- ناهار: سالاد مخصوص
- شام: حلوای مخصوص + 1 عدد خیار بوتهای
روز دوازدهم
- صبحانه: مربای توتفرنگی + 1 لیوان شیربادام
- ناهار: سالاد مخصوص
- شام: 50 گرم بادام زمینی + 1 عدد میوه فصل
روز سیزدهم
- صبحانه: مربای گیلاس + 1 لیوان شیربادام
- ناهار: سالاد مخصوص
- شام: 300 گرم انگور یا سایر میوههای فصل
روز چهاردهم
- صبحانه: مربای زردآلو + 1 لیوان شیربادام
- ناهار: خوراک مخلوط + 5 عدد خرما + 1 عدد میوه فصل
- شام: 10 عدد بادام هندی + 10 عدد انجیرخشک + 1 عدد میوه فصل
روز پانزدهم
- صبحانه: مربای آلبالو + 1 لیوان شیربادام
- ناهار: حلیم جوانه گندم + 1 عدد میوه فصل
- شام: 40 گرم مغز (بادام، فندق، گردو، پسته) + 10 عدد انجیرخشک + 1 عدد میوه فصل
توجه:
- بین وعدههای غذایی از میوجات استفاده کنید.
- اگر میوههای ذکر شده در دسترس نیست، از سایر میوهها استفاده کنید.
- میتوانید جای وعدههای غذایی را با هم عوض کنید.
- برای داشتن نشاط بیشتر، روزانه 1 تا 2 لیوان آب سیب با لیموترش تازه و 1 قاشق مرباخوری عسل و یا مخلوط آب سیب و آب ساقه کرفس میل کنید.
- برای رفع گرسنگی غذا را بیشتر بجوید.
- درطول این رژیم از نرمش و ورزش مناسب حال خود استفاده کنید.
- غذا را کاملاً بجوید و کمی قبل از سیر شدن، دست از غذا خوردن بردارید.
آموزش تهیه غذاهای رژیمی
برای راحتی شما عزیزان، طرز تهیه غذاهای رژیمی که در برنامه رژیم 15 روزه آورده شده را در ادامه توضیح دادهایم.
1. سوپ کرفس
مواد لازم:
- ساقه کرفس ضخیم و سبز: 3 الی 4 عدد
- ساقه کرفس ترد: 1 الی 2 عدد
- سیر متوسط: 1 عدد
- خیار بوتهای: 1 عدد
- جعفری: 20 شاخه
- مغزگردو: 5 عدد
- هویج: 1 عدد
- لیموترش تازه: به اندازه
- روغن زیتون: 3 الی 4 قاشق سوپخوری
- نعناع خشک: 1 قاشق مرباخوری
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ کرفس:
ابتدا ساقههای ضخیم کرفس آب گرفته شده در ظرف چینی ریخته، سپس ساقه ترد کرفس و هویج و خیار را رنده کرده، جعفری را خرد نموده و سیر را رنده میکنیم و مخلوط کرده و هم میزنیم. در مرحله بعد نمک زده، گردو و روغن زیتون و نعناع خشک را روی سوپ میریزیم و نوش جان میکنیم.
2. خوراک مخلوط
مواد لازم:
- هویج: 1 عدد (متوسط)
- ساقه ترد کرفس: 1 شاخه
- جوانه گندم: 2 قاشق غذاخوری
- جوانه عدس: 2 قاشق غذاخوری
- جوانه ماش: 2 قاشق غذاخوری
- کاهو: 4 برگ
- مغز بادام: 10 عدد
- مغز گردو: 2 عدد
- مغز پسته: 10 عدد
- مغز فندق خام: 10 عدد
- جعفری خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی: 1 عدد
- پونه کوهی یا نعناع: 1 قاشق مرباخوری
- سیر: 1 حبه (متوسط)
- کشمش شسته شده: 1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 5 قاشق غذاخوری
- لیموترش تازه: به اندازه کافی
- پودر نارگیل: 1 قاشق غذاخوری
- آب زعفران: 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه خوراک مخلوط:
همه موارد به جز کشمش و پودرنارگیل و لیموترش و پونه را با هم مخلوط و چرخ میکنیم و سپس نمک به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس مواد فوق را روی آنها ریخته با زعفران دم کرده تزئین و میل کنیم.
3. حلیم جوانه گندم
مواد لازم:
- جوانه گندم: 200 گرم
- مغز گردو: 50 گرم
- ارده: 2 قاشق غذاخوری
- عسل: 1 قاشق غذاخوری
- دارچین: 1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه حلیم جوانه گندم:
ابتدا جوانه گندم و مغز گردو را چرخ کرده و با 1 قاشق ارده مخلوط میکنیم. در پیشدستی ریخته و عسل را روی آن میریزیم که همه جای آن را بپوشاند و دوباره ارده ریخته و سپس عسل میریزیم و در آخر دارچین را روی آن پاشیده و آب زعفران را اضافه میکنیم.
4. حلوی مخصوص
مواد لازم:
- خرمای بدون هسته: 800 الی 1000 گرم
- مغزگردوی تازه: 150 گرم
- آرد جوانه گندم: 200 گرم
- دارچین ساییده: 1 قاشق غذاخوری
- هل ساییده: 1 قاشق مرباخوری
- پودر نارگیل و پسته: 1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه حلوای مخصوص:
همه مواد را داخل ظرف چینی با هم مخلوط میکنیم و ورز میدهیم. خمیر به دست آمده اگر خیلی سف بود میتوان گلاب به آن اضافه کرد تا خمیر نرم شود. سپس خمیر را در دیس میریزیم و با سلیفون میپوشانیم و در یخچال میگذاریم تا سرد شود.
5. سالاد مخصوص
مواد لازم:
- هویج، کاهو، خیاد، انواع کلم، سبزیجات معطر (نعناع، ریحان، ترخون، جعفری، ساقه کرفس): به مقدار لازم
- جوانه گندم: 3 قاشق غذاخوری
- کشمش: 1 قاشق
- روغن زیتون: 3 الی 4 قاشق غذاخوری
- پیاز کوچک: 1 عدد
- کنجد خام با پوست: 1 قاشق
- مغز بادام خام: 10 عدد
- سیب درختی: 1 عدد
- پونه کوهی: 1 قاشق مرباخوری
- لیموترش تازه: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد مخصوص:
برای تهیه این سالاد فقط لازم است که مواد فوق را با هم مخلوط کنیم و نوش جان کنیم.
6. طرز تهیه مرباجات خام
مقداری از میوههای فصل (هویج، سیب، موز و ...) را درشت رنده کرده یا ریز خرد کنید به طوی که آب نیفتد و با یک قاشق مرباخوری عسل و یک قاشق غذاخوری پودر بادام خام پوست کنده مخلوط کنید، در صورت تمایل میتوانید آب نصف لیموترش تازه شیرازی را به مخلوط بالا اضافه کنید و آن را میل نمایید.
7. طرز تهیه شیربادام
برای تهیه شیربادام 50 گرم مغز بادام خام و شیرین را با یک لیوان آب مخلوط کنید و روی اجاق قرار دهید، به محض جوش آمدن اجاق را خاموش کرده و صبر میکنیم تا کامل خنک شود. پس از آن پوست بادام را جدا کرده و با آن خنک بشویید. مغزهای آماده شده را با 3 قاشق عسل و با 3 الی 4 لیوان آب سرد مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه با مخلوط کن، مخلوط میکنیم، شیر بدست آمده سفید، چرب، شیرین و خوشمزه است.
شیربادام برای بیماران عصبی، افسرده و نگران بسیار موثر است و ناراحتی پوستی، کبدی را برطرف میکند و کسالت و فراموشی را به سرعت از بین میبرد. شیربادام برای افرادی که به راحتی تمرکز پیدا نمیکنند بسیار مفید و موثر است.
