20 خواص قارچ گانودرما؛ اثرات جانبی قارچ گانودرما

azshanbe
ارسال نظر
  • نظر حاوی تبلیغ یا توهین تایید نمی‌شود.
  • برای اطلاع از پاسخ نظر، ایمیل واقعی خود را درج کنید
عکس خوانده نمی شود
تعداد نظرات (5)
  1. shahrzad8 مرداد 1399 - 09:08
    0

    قارچ جان‌افزا، قارچ گانودرما یا قارچ ری‌شی (نام علمی: Ganoderma lucidum) قارچی یک‌ساله از تیره تابان‌پوستان (Ganodermataceae) است که طب سنتی چینی مصرف دارویی دارد.


    نام محلی این قارچ در چین، لینگ زی؛ در ژاپن، ری‌شی و در کره، یونگ زهی می‌باشد. چینی‌ها معتقدند که این قارچ نماد زندگی شاد، شانس، سلامتی و طول عمر و حتی جاودانگی است. این قارچ در طب سنتی، جهت درمان بی خوابی، تنگی نفس، تقویت حافظه، بیماری‌های کلیه و کبد، ورم مفاصل، آسم مورد استفاده قرار می‌گیرد. طی چند دهه اخیر تحقیقاتی بر روی اثرات درمانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی این قارچ دارویی صورت گرفته‌است، در مقاله ای که توسط مؤسسه کاکرین منتشرشده و حاصل تحقیق متخصصانی از دانشگاه لیورپول بر روی خواص درمانی این قارچ بوده، تأثیرات مثبتی در اثر استفاده از این قارچ به صورت جانبی برای کمک به روش‌های معمول درمان سرطان دیده شده‌است.


    این قارچ بو و طعم دل‌پذیری ندارد و خام آن قابل خورده شدن نیست. در کشورهای مختلف به غیر از چین ژاپن و کره این قارچ به صورت ترکیب با خوردنی‌ها یا دمی‌های مختلف به خصوص پودر شده مصرف می‌شود. قارچ Ganoderma lucidum حاوی ترکیبات شیمیایی گیاهی متنوع ، از جمله تریپن ها (اسیدهای گانودریک) است که ساختار مولکولی شبیه به هورمون های استروئیدی دارند. علی‌رغم شایعاتی که پیرامون شفابخش بودن و معجزه‌آسا بودن خواص مصرف این قارچ وجود دارد، یافته‌های علمی و نظر متخصصان چنین مواردی را نشان نمی‌دهد

  2. محمد24 اردیبهشت 1399 - 10:25
    -1

    دارم برای کبدچربم شروع میکنم امیدوارم موثر واقع بشه.

  3. دكتر حسين پور31 تیر 1398 - 00:49
    +7
    اين فيلم رو ببينيد در خصوص گانودرماس در شبكه چهار
    https://www.aparat.com/v/v9RwM