زوم لایف؛ کمک به زندگی بهتر

روش های سفید کردن دندان

روش های سفید کردن دندان

روش های سفید کردن دندان

سفید بودن دندان ها خواسته همه افراد است. چون دندان ها اولین نقطه ای در صورت هستند که در برخورد اول به چشم می آید. نوشیدن مواد خوراکی رنگ دار نظیر قهوه و چای نیز باعث زرد شدن و لکه دار شدن دندان ها می شوند.

به جهت سفید شدن دندان ها از روش های متفاوتی استفاده می شود. بلیچینگ و لمینیت یکی از این روش ها هستند. البته بعضی از افراد فکر می کنند که این روش ها برای آنها ضرر دارد و ترجیح می دهند که از روش های خانگی و خمیر دندان های سفید کننده استفاده کنند.

بلیچینگ دندان

از این درمان برای برطرف کردن لکه های به وجود آمده روی دندان بر اثر افزایش سن، عادات غذایی، استفاده از دخانیات و ... استفاده می شود.

انجام بلیچینگ دو روش دارد.

  1. در مطب دندانپزشکی
  2. در منزل

در واقع این دو روش تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند ولی می توان گفت مکمل یکدیگر هستند.

در مطب دندانپزشکی ابتدا دندانپزشک روی لثه ها را با مواد مخصوصی می پوشاند سپس مواد سفید کننده را روی دندان ها قرار می دهد و به آن نور یا گرما می دهد تا فعال شود. این روش معمولا زمان کمی می برد. بین 15 تا 20 دقیقه در منزل انجام کار کمی متفاوت است.

با مراجعه شما به دندانپزشکی قالبی از دندان های شما تهیه می شود سپس یک تمپ برای شما ساخته می شود و شما در منزل می توانید مواد بلیچینگ را با استفاده از آن روی دندان های خود قرار دهید.

  • بعد از انجام بلیچینگ باید حتما برای ثبیت سفیدی هر از چند گاهی این کار را انجام داد.
  • بعد از انجام بلیچینگ بهتر است مصرف چای و قهوه و دخانیات محدود شود.

انجام بلیچینگ هیچ گونه عوارضی ندارد و فقط ممکن است بین 1 تا دو هفته بعد از انجام این عمل دندان های شما حساس شوند که از بین می رود.

 دندانپزشکی یوسف بالوی پور

هزینه انجام بلیچینگ

هزینه انجام این عمل بستگی به نوع موادی که استفاده می شود دارد. کلینیک دندانپزشکی دکتر یوسف بالوی پور در سال 1398 مبلغ 1,600,000 (یک میلیون و ششصد هزار تومان) دریافت می کند. یکی از نکات مثبت استفاده از این خدمات در مطب دکتر بالوی انجام جرم گیری به صورت رایگان است.

لمینت دندان

یک لایه ی همرنگ دندان است که به جهت رفع عیوب دندان مانند بد رنگی و بی نظمی دندان ها، ترمیم دندان های لب پر شده و اصلاح شکستگی ها به کار می رودو به دو دسته سرامیکی و کامپوزیت تقسیم می شوند.

نوع سرامیکی همانطور که از نام آن پیداست از جنس سرامیک می باشد. برای انجام لمینیت سرامیکی لازم است که سطح دندان توسط دندانپزشک تراش بخورد. بعد از آن نوبت به قالب گیری از دندان می رسد تا در لابراتوار ساخته شود و روی دندان شما قرار گیرد.

کامپوزیت که به ونیر نیز مشهور است نوعی از لمینیت می باشد که نیاز به قالب گیری و تراشیدن دندان ندارد و فقط مواد روی دندان قرار می گیرد و توسط دندانپزشک شکل داده می شود.

لمینیت سرامیکی از هر لحاظ استحکام و دوام بیشتری نسبت به نوع کامپوزیت ونیر دارد اما کامپوزیت به دلیل نیاز به تراش کمتر دندان و قیمت پایین تر طرفداران زیادی دارد.

قبل از انجام این کار باید پوسیدگی های دندان ترمیم شود.

مراقبت های بعد از انجام لمینیت

  • فرقی نمی کند که از کدام روش استفاده می کنید اما بعد از انجام این کار باید خوردن و نوشیدن خوراکی های رنگ دار و استعمال دخانیات را کم کنید.
  • بهداشت دهان و دندان را باید هر چه بیشتر از قبل رعایت کنید.

با رعایت این نکات ساده می توانید طول عمر لمینیت خود را افزایش دهید.

لمینت دندان

لمینیت را حتما در یک مرکز خوب انجام دهید زیرا اگر به درستی نصب نشود احتمال جدا شدن آن وجود دارد که خود می تواند باعث بروز عوارض احتمالی برای شما شود.

هزینه انجام لمینیت

بسته به نوعی که انتخاب می کنیم قیمت ها متفاوت است.

در سال 1398 برای هر واحد لمینیت سرامیکی بین 900 هزار تا 1 میلیون و 800 هزار تومان در نظر گرفته شده است. همچنین هر واحد لمینیت کامپوزیت یا ونیر بین 450 هزار تا 800 هزار تومان انجام می شود.

کانال تلگرام زوم لایف
ارسال نظر
عکس خوانده نمی‌شود